×
MENY

Aggressive inline hjul

  Filter
Varumärken
Hjul diameter
Hjul hårdhet

Bra att veta

Aggressive inline hjul

För aggressive inlines föredrar åkarna ofta små hjul med en diameter på 54-64 mm. Små aggressive inline hjul gör det lättare att göra stunts tack vare stabiliteten som de tillhandahåller.

Hjulen är mycket hårda och varierar ofta från 88A-95A. Med hårda aggressive hjul får du ut det mesta av dina tricks. Med hårda aggressive hjul förhindrar du att hjulen greppar fast i underlaget, vilket kan ske om du har mjuka aggressive inline hjul som har bättre grepp. Åker du på ramper med mjuka aggressive hjul med mycket grepp, kan det leda till att du faller.

Aggressive inline hjul har en mycket platt profil som ger optimal kontroll i alla situationer.

Säljs som 4-pack

Aggressive inline hjul säljs oftast som 4-pack. Anledningen till detta är att stunt och aggressive skaters ofta använder två olika typer av hjul på sina rullskridskor. De fyra hjulen i mitten är ofta lite mindre och hårdare än de andra fyra hjulen. Detta gör dem mindre responsiva men också enklare att landa med när du gör air tricks. En annan anledning är att de hårdare hjulen i mitten förser åkaren med optimal kontroll i grinds.

Notera: Alla aggressiva inline hjul säljs utan kullager (om inte annat anges). Anledningen till detta är att de flesta aggressive inlines-åkare har sina egna preferenser när det gäller kullager. Om du är osäker på vilka hjul eller kullager du ska välja, är du mer än välkommen att höra av dig till oss.