×
Meny

Aggressive inline hjul

  Filter
Färger
Varumärken
Hjul diameter
Hjul hårdhet

Bra att veta

Hjul till aggressive inlines

Till aggressive inlines föredrar åkarna ofta små hjul med en diameter på 54-64mm. Små aggressive inline hjul gör det lättare att utföra tricks tack vare stabiliteten som de tillhandahåller då du kommer närmre marken.

Hjulen är mycket hårda och varierar ofta från 88A-95A. Med användning av hårda aggressive hjul får du ut det mesta av dina tricks. Med hårda aggressive inline hjul förhindrar du att hjulen greppar fast i underlaget, vilket kan ske om du har mjuka hjul som har bättre grepp.

Åker du på ramper med mjuka aggressive hjul med mycket grepp, kan det leda till att du faller.

Aggressive inline hjul har en mycket platt profil vilket ger optimal kontroll i alla situationer.

Aggressive inline hjul säljs som 4-pack

Aggressive inline hjul säljs oftast i 4-pack. Anledningen till detta är att aggressive skaters ofta använder två olika typer av hjul på sina rullskridskor. De fyra hjulen i mitten är ofta lite mindre och hårdare än de andra fyra hjulen. Detta gör dem mindre responsiva men också enklare att landa med när du gör air tricks. En annan anledning är att de hårdare hjulen i mitten förser åkaren med optimal kontroll under grinds.

Notera: Alla aggressiva inline hjul säljs utan kullager (om inte annat anges). Anledningen till detta är att de flesta aggressive inlines-åkare har sina egna preferenser när det gäller kullager.

Om du är osäker på vilka hjul eller kullager du ska välja, är du mer än välkommen att höra av dig till oss.

SkatePro