×
Meny

Freeskates

  Filter
Varumärken
Sko storlek
Hjul diameter

Bra att veta

Vad kännetecknar Freeskates?

Freeskates, är en bred kategori som innefattar inlines för många olika ändamål. Gemensamt för dem är att de har mellan stora hjul som sitter mycket nära. Dessutom kännetecknas de av att ha en hård känga som ger extra skydd om stövlarna som ska användas för tricks. Förutom dessa allmänna egenskaper kan freeskates, vara väldigt annorlunda att titta på. Vissa liknar fitness inlines, medan andra är mer som aggressiva inlines med något mindre hjul och rejäla kängor. Några freeskates, har extra stora hjul i mitten, för att göra det enkelt att vända mycket snabbt. Dessa freeskates, är speciellt lämpliga för slalom.

Vad kan en freeskate inlines användas till?

Freeskate är en hybrid inline, som innehåller element av både fitness inlines och några av de mer kraftfulla inlines, såsom de för hockey och aggressiv. Detta innebär att en freeskates kan användas till både vanlig motion, sporter som roller hockey och tricks.

Freeskates är också känd under namnet Urban skates, eftersom de i allmänhet används mycket i stads miljö. En av anledningarna till att free skates är så populära är att de kan användas på många olika sätt. Du kan använda din freeskates, för träning och för att underlätta tricks utan att behöva byta från ett par inlines till en annan. Dessutom, är de bekväma och ger bra skydd för vristen. Tänk på att om du bara använder dina inlines för tricks, är det aggressive inlines du måste få tag på.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor