×
Meny

Skate Byxor

  Filter
Varumärken
Storlek

Skate byxor: Ett robust och bekvämt val


Skate byxor, shorts och chinos är väsentliga i varje skateåkares garderob. När du är ute och utövar dina färdigheter kommer du att falla, varför inte bära byxor (eller shorts) som är robusta nog att erbjuda lite skydd från betong, trä eller asfalt. På denna sida hittar du vårt urval av jeans, chinos och mjukisbyxor.

Jämfört med byxor köper du på en "vanlig butik". Skorbyxor, chinos och shorts som du hittar i denna kategori är utformade speciellt för att ge dig bästa möjliga passform, så att du kan vrida, vända och flipa utan några problem.

Vi vet att livet för ett par skridbyxor eller shorts är svårt. Därför är alla skatebyxor, chinos och shorts som du hittar i denna kategori noggrant utvalda av oss för att ge dig maximal hållbarhet.

En mode favorit


Även skridskobyxor, chinos och shorts är avsedda för åkare, det är inte bara reserverat för dem som åker skateboards, rullskridskor och sparkcykel längre. Modevärlden har tagit skatekläder och street kläder i vanligt mode för länge sedan. Skorbyxor och shorts har blivit hushållsfavoriter i många människors garderob på grund av den snygga designen och den bekväma passformen. Byxorna, chinos och shortsna kommer inte bara att passa dig om du har ett avslappet urbana utseende eller ett mer formellt utseende.

Vi bär skate byxor, shorts och chinos från starka och klassiska märken som Dickies, Element. Globe och Quicksilver.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor