Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Byxor

  Filter
Varumärken
Storlek
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Vad är skate byxor?

Skate byxor, eller skate pants som man även kallar det är vanligtvis burna av skateboard åkare för att underlätta vid åkningen. Skateboard byxor kan delas in i två kategorier - slim och loose.

Slim modellerna är gjorda för att sitta åt runt höfter, ben, vad och anklar. De har en mindre chans för att fastna i rails och liknande än lösa byxor, vilket minskar risken för att ramla.

Skate byxor med en lös passform sitter lösare runt midjan och har rikligt med plats runt benen. Fördelen med dessa är att de är lättare att röra sig i.

Skateboard byxor - Vilka är bäst?

De bästa skate byxorna bör ha en bekväm passform och vara hållbara nog till att erbjuda skydd mot alla underlag vid ett fall. Även om jeans är de mest populära, så är tjocka bomullstyg så som canvas och herringbone även bra val tack vare dess hållbarhet och förmåga att andas.

Skate pants med rätt passform

Raka ben med en fåll som slutar straxt över ankeln. Detta är den generella regeln för skate byxor med en slim fit. Lösa modeller kan passa bättre med ett skärp för att undvika att de glider ner mitt under ett trick.

Kom ihåg att skateboard byxor och shorts inte endast är gjorda för skateboard åkare. Märken som tillverkar skate kläder är välkända för sin höga kvalitet och snygga produkter. Med en cool design och bekväm passform, ger ett par skate byxor dig en perfekt look.

Önskar du att uppgradera din garderob ytterligare med snygga kläder? Kolla in vårt utbud av Skate Kläder och Streetwear.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor