×
Meny

Jackor

Sortering
Varumärken
Storlek
Reset

Sortering

Använd

Varumärken


ResetAnvänd

Storlek


ResetAnvänd

Skaterjackor: Håll dig varm medans du ser cool ut

Här hittar du skridskojackor för att inte bara se bra ut när du är ute, men också för att hålla dig varm om en hoodie eller crewneck inte räcker. Vi bär de coolaste ytterkläderna för att hålla dig varm oavsett om du är en man, kvinna eller barn. I denna kategori hittar du jackor i alla slags mönster, färger och former. Detta räknar med några av de mest populära märkena som Dickies, Element, Etnies, DC Shoes och mycket mer.

Vi tror att du inte behöver välja mellan frysning medan åka skridskor eller stanna inuti, bara för att det är en kall dag. Det är därför som alla jackor vi bär är gjorda för skridskoåkning och designad för att ge dig bästa möjliga passform och hållbarhet. På så sätt kan du göra ditt bästa när du är ute i parkerna, på vert eller på din favoritgata.

Som du förmodligen redan vet streetwear och skatewear har gått in i vanligt mode och bärs av alla från kändisar till människor som du och jag. Därför är det yttersta kläder du ser i den här kategorin inte bara bra för ridning. Du kommer att hitta allt från klassisk coola college jacka över windbreakers till regnjackor. Vi försöker alltid ha ett brett utbud av jackor så att du kan hålla dig varm oavsett om du syftar till ett mer formellt utseende eller en avslappnad urban look.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor