×
MENY
×

Ryggsäckar

  Filter
Färger
Varumärken

Ta med dig dina tillbehör i stil


Vare sig du letar efter en skolväska eller bara en cool ryggsäck att bära dina böcker, bärbara datorer eller tabletter till eller från arbetet eller skolan, eller transportera utrustning och verktyg när du är ute och skridsko.

Vi har ett brett utbud av ryggsäckar, skolväskor och fannypackar i olika former, mönster, färger och storlekar. Men en sak kan du vara säker på, oavsett vad dina behov är, vi har väskan till dig.

Ryggsäcken, en modeklassiker, som har kommit till att stanna


Eftersom ryggsäcken eller ryggsäckar, började anlända i USA på 1910-talet, denna tidlösa väskan blivit en favorit för många människor och en stor del av det vanliga modekulturen och inte utan anledning. Vad som började som en praktisk händelse att bära dina saker har blivit ett modetillbehör för att visa din stil.

En ryggsäck gör att du kan transportera ditt utrustat säkert och enkelt på din rygg. Lämna dina händer fritt och ge dig en bra balans. Samtidigt är det bekvämt att bära och låter dig justera det så att det passar dig perfekt. Många ryggsäckar du hittar i denna kategori har olika rum som är speciellt utformade för att ta extra hand om saker som kameror, bärbara datorer.

Alla ryggsäckar du hittar i denna kategori är påsar av hög kvalitet, gjorda för att användas, eftersom vi vet att livet som en ryggsäck eller axelväska kan vara svårt. På denna sida hittar ryggsäckar från märken som Douchebags, Burton, Globe, DC Shoes, Herschel Dakine och många andra märken.