MENY
×

Speed chassi

  Filter
Varumärken
Hjul diameter
Axelavstånd
Montering
Ramtyp

Behöver du en high-speed skridskoram? Trinity ramen är för dig


I speed skridsko hastighet är nyckeln självklar. Speed ​​skridsko ramen är gjord av aluminium och är optimerade för låg vikt och maximal styvhet för att ge optimal överföring från fötterna till underlaget. Skridskoramarna på SkatePro passar alla skridskor med standardinställning på 6,5 ", men inte några utvalda ramar för 100 mm och 125 mm hjul. Det anges i produktbeskrivningen vilka ramar som är lämpliga för vissa stövlar.

En powerlide-ram är en ram för att gå till när du behöver en ny ram. Enligt vår uppfattning producerar Powerslide bästa skridskoramar på marknaden. Den absoluta bästa (och snabbaste) ramen är treenighetsramen, som rymmer tre eller fyra stora hjul med en storlek på 125 mm. För tillfället är 125 mm den största hjulstorleken för speedskridskor och trinity ramen är den perfekta ramen för dessa hjul.

Om du vill sticka ut från mängden


Om du letar efter en speed skridskoram, som gör att du sticker ut från mängden, har vi också några powerslide-ramar som gör att du gör det här. Dessa ramar har fortfarande hög prestanda, men skaparna har lagt lite extra insats i designen.

Några år tillbaka såg vi speed skridskor med allt från fyra till åtta hjul på varje skridskoåkning, men forskning har dragit slutsatsen att en lättare start med mindre friktion från hjulen ger högre hastigheter. Därför ser du sällan skridskor med mer än fyra hjul på varje speed skridskoram.