×
Meny

Skidhandskar, Vinterhandskar & Vantar

Sortering
Varumärken
Storlek
Kön
Aktivitet
Reset

Sortering

Använd

Varumärken

ResetAnvänd

Storlek
ResetAnvänd

Kön


ResetAnvänd

Aktivitet


ResetAnvänd
Föregående
Nästa
Sida 1 av 4

Skidhandskar för varma och torra händer


Ett par riktigt bra skidhandskar är en viktig del av din utrustning som skyddar dig mot kylan. Om dina händer blir våra och kalla kommer det vara svårt att befinna sig ute i snön under längre tid. När du väljer handskar är det viktigt att leta efter ett par med god isolering som även är vattenavvisande. Ett par skidhandskar kan användas när du åker skidor eller snowboard men passar även perfekt under ett snöbollskrig eller till en lång vinterpromenad.

Handskar eller tumvantar?

Ett par tumvantar är ofta varmare då dina fingrar kan generera mer värme när de är i nära kontakt. Ett par handskar kan fortsatt vara varma och ger dig utöver det mer fingerfärdighet då alla fingrar kan röra sig fritt. Denna egenskap kan till exempel vara en fördel när du ska spänna dina pjäxor eller stänga dragkedjan på jackan. För de som alltid har kalla händer och gärna offrar lite fingerfärdighet så är ett par tumvantar ett riktigt fint val.

Vinterhandskar och dess egenskaper

Det yttre materialet hos vinterhandskar är vanligtvis gjort av nylon eller läder, det senare hittas ofta på de mer exklusiva modellerna. Om lädret behandlas väl erbjuder materialet god isolation och lång hållbarhet. 3-fingerhandskar är en kombination av handskar och tumvantar, där du får fördelarna från bägge typer. Andra små funktioner så som touch skärm ytor, fickor med dragkedjor och värmesystem kan även hittas på vissa modeller. Ett par skidhandskar med god passform kommer att ha en stor effekt på värme och prestanda. Passformen bör vara bekväm men aningen åtsittande med tillräckligt med plats för att sträcka ut dina fingrar utan problem.

Spana in Skidstrumpor och Underställ för att finna fler plagg som håller dig varm ute i backen.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor