MENY
×

Kickbikes

  Filter
Färger
Varumärken
Total höjd
Hjul diameter
Deck design

Dessa kickbikes kan användas för lek, spel och transport, och flera av dem är vikbara, så de är lätta att ta med i väskan.

En kickbike till transport och nöje

Sparkcyklarna i denna kategorin är bra nybörjare kickbikes, men de är också bra för kortare turer och leka utomhus. De kan användas av de flesta och är i allmänhet lätt att stå på.
Därför är det viktigt att inte blanda ihop dessa kickbikes med trick sparkcyklar som har en stark design i one-piece för att tåla hårda smällar. Om du är mer till en transport kickbike kan vara en bra idé att titta under kategorin kickbike med stora hjul, eftersom dessa är främst avsedda för att transporter och dessutom görs så att de kan användas av vuxna.

Kickbikes utveckling

Den första kick bike på marknaden var inte av ganska bra kvalitet och inte särskilt hållbart. Men i slutet av 1990, blev kickbikes nästan återuppfunnen då det kom en ny typ kick bike av aluminium. Eftersom kvaliteten är ännu bättre, och de nya kickbikes är de lättare och starkare än tidigare modeller. Den hopfällbara och justerbara i höjd är i allmänhet mycket praktisk och lätt användiga. JD Bug och Razor är några av de varumärken som gör bra kickbikes för både lek och transport.