×
Meny

Justerbara Sparkcyklar

Bra att veta

Dessa sparkcyklar kan användas för lek, spel och transport, och flera av dem är vikbara, så de är lätta att ta med i väskan.

En sparkcykel till transport och nöje

Sparkcyklarna i denna kategorin är bra nybörjare sparkcyklar, men de är också bra för kortare turer och leka utomhus. De kan användas av de flesta och är i allmänhet lätt att stå på.
Därför är det viktigt att inte blanda ihop dessa sparkcyklar med trick sparkcyklar som har en stark design i one-piece för att tåla hårda smällar. Om du är mer till en transport sparkcyklar kan vara en bra idé att titta under kategorin sparkcyklar med stora hjul, eftersom dessa är främst avsedda för att transporter och dessutom görs så att de kan användas av vuxna.

Sparkcyklars utveckling

Den första sparkcykeln på marknaden var inte av ganska bra kvalitet och inte särskilt hållbart. Men i slutet av 1990, blev sparkcyklar nästan återuppfunnen då det kom en ny typ sparkcykel av aluminium. Eftersom kvaliteten är ännu bättre, och de nya sparkcyklarna är de lättare och starkare än tidigare modeller. Den hopfällbara och justerbara i höjd är i allmänhet mycket praktisk och lätt användiga. JD Bug och Razor är några av de varumärken som gör bra Sparkcyklar för både lek och transport.

SkatePro