×
Meny

Justerbara & Hopfällbara Sparkcyklar

Bra att veta

Dessa hopfällbara sparkcyklar kan användas för både lek och transport. De är enkla att fälla ihop, vilket gör de lätta att ta med vart du än går.

En justerbar sparkcykel till transport och nöje

De justerbara sparkcyklarna i denna kategori (även kända som kickbikes) fungerar till transport och nöje vilket passar både nybörjare och barn. Justerbara sparkcyklar skiljer sig däremot från tricksparkcyklar som har en tålig one-piece design som motstår hårda slag och landningar. Om du önskar använda din sparkcykel för transport borde du välja en kickbike med större hjul. De fungerar utmärkt för transport och är främst avsedda till vuxna.

Utvecklingen av en justerbar kickbike

Den första sparkcykeln på marknaden var tillverkad i sämre kvalité och var inte särskilt hållbar. Men i slutet av 1990, blev sparkcyklar upptäckta på nytt då det introducerades en ny typ sparkcykel tillverkad i aluminium. Sen dess har kvalitén på sparkcyklar blivit bättre och bättre. De nya modellerna är nu lättare och tåligare än vad de någonsin varit. De är justerbara, hopfällbara och praktiska på alla sätt och vis. Frenzy, JD Bug och Razor är några av de populäraste varumärkena som tillverkar justerbara sparkcyklar för både nöje och transport.

Innan du köper en ny hopfällbar sparkcykel borde du ta hänsyn till vem som ska använda den. Om du besöker din lokala leksaksaffär kommer du även att finna justerbara sparkcyklar. Dessa har vanligtvis inte samma kvalité som de varianter vi erbjuder och kan ha en kortare livslängd.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor