×
Meny

Justerbara & Ihopfällbara Sparkcyklar

Bra att veta

Dessa ihopfällbara sparkcyklar kan användas för både lek och transport. De är enkla att fälla ihop, vilket gör de lätta att ta med i väskan.

En justerbar sparkcykel till transport och nöje

De justerbara sparkcyklarna i denna kategori (även kända som kickbikes) fungerar till transport och nöje vilket passar både nybörjare och barn. Justerbara sparkcyklar skiljer sig däremot från tricksparkcyklar som har en tålig one-piece design som motstår hårda slag och landningar. Om du önskar använda din sparkcykel som transport borde du välja en kickbike med större hjul. De fungerar utmärkt för transport och är främst avsedda till vuxna.

Utvecklingen av justerbara kickbikes

Den första sparkcykeln på marknaden var tillverkad i sämre kvalité och var inte särskilt hållbar. Men i slutet av 1990, blev sparkcyklar upptäckta på nytt då det introducerades en ny typ sparkcykel tillverkad i aluminium. Sen dess har kvalitén på sparkcyklar blivit bättre och bättre. De nya modellerna är nu lättare och tåligare än vad de någonsin varit. De är justerbara, ihopfällbara och praktiska på alla sätt och vis. Frenzy, JD Bug och Razor är några av de populäraste varumärkerna som tillverkar justerbara sparkcyklar för både nöje och transport.

Innan du köper en ny ihopfällbar sparkcykel borde du ta hänsyn till vem som ska använda den. Om du besöker din lokala leksaksaffär kommer du även att finna justerbara sparkcyklar. Dessa har vanligtvis inte samma kvalité som de varianter vi erbjuder och kan ha en kortare livslängd.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor