×
Meny

Mini BMX delar

  Filter
Varumärken
Axel diameter

Håll din cykel i toppform med mini BMX delar

Här hittar du alla Mini BMX-delar du behöver för att underhålla din mini BMX. Dessutom hittar du ett stort urval av bland annat pedaler och handtag i alla möjliga mönster och färger som kan användas för att ge din mini BMX en mer personlig look.

I den här kategorin hittar du grundläggande reservdelar liksom tandhjul, vevpartier, fram- och bakaxlar, headset och mycket mer. Om du letar efter ett nytt set med pegs eller en ny sadel är det även här du skal kika.

Skapa en personlig look med mini BMX tillbehör

Om du har tänkt dig att skräddarsy din mini BMX så har du kommit till het rätt plats. Vi har en hel del olika mini BMX delar som lätt tillför en personlig look till din setup, bland annat pedaler i alla färger och en variation av coola grips som ger ditt styre en snygg look.

Fixa din mini BMX vart du än går

Låt oss vara ärliga; om du åker på din mini BMX varje dag i många timmar, riskerar du att det uppstår slitage på ett eller annat sätt. I denna kategori hittar du kitbag-essentials såsom en insexnyckel och luftpump, båda gjorda för att passa i en liten ryggsäck så att du inte behöver gå hem från skate parken bara för att spänna åt dina pegs eller pumpa dina hjul.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor