×
Meny

Delar till mini BMX

  Filter
Varumärken
Axel diameter

Här hittar du alla Mini BMX-delar du behöver för att behålla din Mini-rocker BMX-cykel. Dessutom hittar du ett stort urval av pedaler, grepp i alla möjliga mönster och färger som kan användas, lägg till lite personlighet på din Mini BMX-cykel.

Självklart har vi alla mini BMX cykeldelar du behöver för att hålla din Mini Rocker BMX cykel i bra form. I den här kategorin hittar du grundläggande reservdelar som kedjehjul, vevsatser, fram- och bakaxlar, headset och mycket mer. Det här är också där du måste titta om du behöver ett nytt par pinnar till din mini BMX eller en ny plats.

Gör det personligt

Det här är också den plats du ser om du planerar att anpassa din Mini Rocker. Vi har olika mini BMX cykeldelar som kan lägga till lite personlighet i dina inställningar, som pedaler i alla regnbågens färger och fantastiska utseende på styren. Vi har även ett 4-deligt styr i neokrom!

En väska med guld.

Låt oss vara ärliga; Om du kör din Mini Rocker varje dag i många timmar, riskerar du att det kommer att bryta ner på ett eller annat sätt. Med en kitbag behöver du inte behöva gå hem från skateparken bara för att dina pinnar är lös eller dina däck behöver luft.

I denna kategori hittar du kitbag-väsentligheter som en insexnyckel och luftpump, båda är gjorda för att passa i en liten ryggsäck - de är de perfekta följeslagarna när du går ut på en dag på din Mini Rocker BMX.

SkatePro