×
MENY

Barnskridskor

  Filter
Varumärken
Sko storlek
Størrelsesjusterbar Känga
Känga/Skal typ

Bra att veta

Här hittar du vårt utbud av barnskridskor. Barn Skridskor, liksom skridskor för vuxna, finns tillgängliga för de flesta ändamål, och vi har både barn skridskor för pojkar och flickor i vårt sortiment.

Skridskor för barn - nybörjar modellen

Det finns vissa olika modeller som är gjorda för mycket små barn. Dessa skridskor för barn kan monteras på utsidan av barnets sko, så att barnet kan åka skridskor med hennes favorit skor och släpper hitta en skridskokänga som ska passas på innan den är bekväm att bära. Skridskor för små barn har två blad per skridsko för bättre balans och kontroll. Dessutom har de en extra bred yta för att ge stabilitet. Denna typ av skridsko är avsedd för små barn som åker skridskor för första gången.

Skridskor för större barn

De övriga skridskor för barn i denna kategori påminner mer om vuxna skridskor i utseende och funktion. Ofta är gränsen mellan barn och vuxna skridskor flytande, eftersom många av de skridskorna finns i små och stora storlekar, och därför i stort sett samma skridsko, den enda skillnaden är storleken. Skridskorna finns med stålblad. Många har också en enkel stängningssystem med memory spänne, som "kommer ihåg" hur mycket kängan har var fastspänd senast barnet hade den på.

Även om många av skridskor är identiska med vuxen modellerna, finns det också några justerbara skridskor för barn, utvecklats med den funktion att de kan justeras inte bara en utan flera storlekar. På detta sätt kan dessa skridskor för barn använde flera säsonger utan att barnet växer ur dem.

Kom ihåg att vi gratis skickar en annan storlek barnsskridskor, om du vill det! Få hjälp med att välja rätt modell och storlek genom att läsa om Att köpa skridskor