×
Meny

Skridskor barn

  Filter
Varumärken
Sko storlek
Størrelsesjusterbar Känga
Känga/Skal typ

Bra att veta

Skridskor Barn - för långa dagar fyllda av glädje

Här hittar du vårt urval av barnskridskor. Du finner även justerbara skridskor för barn här, samt skridskor med två skenor för de allra minsta åkarna. Några av modellerna i denna kategori passar för barn som vill prova på ishockey medans andra modeller är anpassade för fritidsåkning och nöje ute på isen.

Barnskridskor för de allra minsta

Några av modellerna i denna kategori är anpassade för de allra minsta barnen. Dessa skridskor kan monteras direkt på barnets skor vilket gör det möjligt att använda ett par bekväma skor ute på isen istället för att kämpa med ett par nya obekväma skridskor som ska vänjas in.

Barnskridskor för de allra minsta åkarna har för det mesta två skenor per skridsko för bättre balans och kontroll. Dessutom har de ett extra brett utrymme mellan skenorna för att öka stabiliteten ännu mer. Denna typ av skridskor är anpassade för småbarn som ska lära sig åka på isen för första gången.

Skridskor Junior

De flesta skridskor i denna kategori är rätt lika skridskor för vuxna, delvis på grund av design och funktion. Barnskridskor är ofta en spegling av de skridskor som finns för vuxna, men mycket mindre i storleken. Dessa barnskridskor kommer med en skena av stål. Många modeller kommer med memory spännen som är lätta att hantera. Dessa spännen har ett "minne" av hur mycket de spändes sist de användes.

Ett flertal av de modeller vi har till barn är justerbara skridskor vilket innebär att de kan justeras i storleken över flera olika storlekar. Tack vare denna funktion kan barnen använda dessa skridskor under flera säsonger utan att växa ur dem.

Se vår köpguide till skridskor för råd och vägledning till hur du väljer rätt storlek och modell.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor