×
Meny

Tillbehör till Inlines

  Filter
Varumärken

Få din nästa inline skridsko liner och annat redskap här


Inline skridsko liner är den del av din inline skridsko som huvudfokus är att ge dig en bekväm åktur.

På denna sida har vi sammanställt ett urval av inline skate liners. Dessa inre stövlar hjälper dig att få rätt passform och stöd för dina skridskor. Om din skatefodral blir sliten, kan du alltid ersätta den med en ny som nästan ger dig känslan av att ha fått helt nya skridskor. Liners är även avtagbara och tvättbara vilket gör det enkelt att hålla dem rena och luktfria. Detta är ett förfarande som vi rekommenderar alla åkare att utföra några gånger under skridskoåren.

Invändiga stövlar är konstruerade för att ge stöd, är andningsbara och vissa kan till och med vara värmeformas för optimal passform. Se till att fodret har en snygg passform. I en tid när det börjar lossna, kan du ersätta det med en ny för att få rätt passform igen.

Om du är osäker på om linorna passar dina skridskor, är du välkommen att kontakta oss.

Koner, snören och mycket mer


Detta är också kategorin där du hittar vårt urval av inline skridsko koner. Dessa plasttips är bra för både träning och tävling. Kulan vi bär har den perfekta hårdheten för slalom-träning. De är små, lätta och bekväma men ändå svåra att inte "blockera" och fortfarande mjuka nog att inte bryta.

Du hittar också slitdelar som snören, men också den roliga och användbara glidmattan finns i denna kategori.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor