×
Meny

Inlines Tillbehör

  Filter
Varumärken

Vilka inlines tillbehör behövs?

Inlines tillbehör är en viktig del för alla åkare, både experter och nybörjare, som är ut efter att förbättra sin generella komfort och prestanda. Tillbehör såsom liners, footies, tränings koner och snören kan göra din upplevelse på inlines bättre, hjälpa med att förbättra din balans, och bemästra nya tricks.

Liners för inlines

Ett par liners är den del av dina inlines vars främsta syfte är att förse dig med komfort.

Denna inner känga hjälper dig med att få rätt passform och stöd från dina inlines. Om dina liners slits ut, kan du alltid byta ut dem till nya, vilket i många fall ger dig en känsla av att du har ett par helt nya inlines. Inline liners kan ofta tas ut och tvättas, vilket gör det enkelt att hålla de fräscha och fria från dålig lukt. Liners är designade för att förse dig med stöd och ventilation, vissa modeller har även förmågan att värmeformas för en optimal passform.

Footies

Ett par inlines för inlines åkning förser dig med extra stöd och kan förbättra passformen för de flesta kängor.

Specifikt designade för just inlines sporter, dessa footies är tillverkade av hållbart neopren material, erbjuder skydd mot ömma anklar och blåsor, ökar även din komfort i ett helt nytt par inlines.

Snören och koner för träning

Ett set med snören kan alltid vara bra att ha när det är dags att byta ut dina gamla utslitna snören. Denna typ av inlines snören är ofta tillverkade av tåliga material som håller formen under lång tid. Utöver det kan du här hitta snören i ett flertal olika storlekar så att du kan sätta din personliga prägel på dina inlines.

Tränings koner för inlines är ett perfekt tillbehör för de åkare som önskar att förbättra sina slalom skills. Dessa förser dig även med massor av roliga timmar när du övar din åkning i små utrymmen.

Kom ihåg att bära rätt skydd innan du tar dig ut och rullar. Spana in vårt utbud av Rullskridskor Skydd.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor