×
Meny

Trick Sparkcykel Hjul

  Filter
Färger
Varumärken
Diameter
Kärna design
Hjulets nav bredd
Föregående
Nästa
Sida 1 av 3

Bra att veta

Hjul till sparkcykel - kärnmaterial

Hjulen är viktiga på en tricksparkcykel. De avgör hur mjuk och responsiv din kickbike-upplevele kommer bli. På den här sidan hittar du en stor uppsättning av högkvalitativa sparkcykel-hjul. Du kanske är ute efter nya färgglada hjul till din tricksparkcykel som matchar din åkstil, eller vill du kanske ha hjul som ger dig mer grepp. Oavsett vilket så finns det ett hjul i denna kategori som passar dina behov.

Kickbike-hjul bör vara hållbara nog att stå emot allt motstånd de möter när du gör dina tricks.

Kärnmaterialet på våra trick-sparkcykelhjul består vanligtvis av antingen nylon eller aluminium.

Hjul med en kärna av aluminium är mer stöttåliga. Men de är också betydligt dyrare än hjul med en nylonkärna, men investeringen kommer vara värt det så fort du har testat ett par hjul med aluminiumkärna.

När du väljer dina kickbike-hjul bör du tänka igenom vilken miljö du vanligtvis åker i. Om du bara åker i park inomhus, i ramper och verts, bör du definitivt välja ett par hårda hjul. Om du använder din sparkcykel som transport, bör du välja mjukare hjul, så blir din åkning mjukare.

Kompatibiliteten av kickbike-hjul

Hjul för trick-sparkcyklar görs i olika storlekar. De flesta har en hjuldiameter på 100 mm och 110 mm. Men inte alla hjul är kompatibla med alla sparkcyklar. Så innan du köper nya hjul, var noga med att kontrollera vilken storlek som är kompatibel med just din sparkcykel.


Kom ihåg: De flesta hjul för trick-sparkcyklar är kompletta med kullager och spacers, om produktbeskrivningen och specifikationen inte säger något annat.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor