Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

BMX Ramps & Grind Rails

BMX ramps & BMX rails för hemmaträning

Freestyle BMX åkare älskar ramper, rails och funboxes som alternativ för naturliga hinder som finns i ditt område. Specialbyggda BMX ramper och grind rails är hållbart konstruerade och lätta att sätta upp i bakgården eller på garageuppfarten, så att du kan öva på tricks även hemifrån.

Det kan vara tidskrävande att ta sig från och till skateparken och populära områden kan vara väldigt upptagna när vädret är bra. Komforten i att ha några BMX hinder i bakgården betyder att du kan träna oftare, och du kan forma en mini park precis som du vill.

BMX ramp - välj rätt storlek

De två viktigaste faktorerna att tänka på när du väljer BMX ramp storlek är: hur mycket 'air' du vill ha, och hur mycket utrymme du har för att närma dig rampen eller ditt BMX rail. De portabla ramperna är mellan 10 och 50 cm höga. Ju kortare rampen är desto mer anpassad är den för nybörjare då det ger mindre tid i luften.

Ett BMX rail kan vara över 3 meter långa så det är viktigt att tänka på vart du ska placera den för att kunna använda den på ett säkert sätt.

Om du vill ha ett mångsidigt hinder för att krydda till en platt bit mark så ska du pröva en BMX funbox. De är lätta att montera och placera i din bakgård eller på din garageuppfart, den är även lätt att kombinera med en BMX rail eller quarterpipe.

Det är roligt att öva på BMX ramps och rails, men det kan också vara farligt. Så försäkra dig om att du har rätt skyddsutrustning. Kolla in våran kollektion av BMX Skydd.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor