×
Meny

Funbox, BMX ramper och grind rails

BMX ramper till 'hemlig' träning hemma

När du kör freestyle BMX är BMX rails, ramper och boxar essentiellt för att du ska få din dagliga dos av skoj. Tyvärr så är det inte alltid möjligt att joina din crew i parken eller på din favorit spot för att du inte har tid att vänta i kö på railen eller för du helt enkelt inte kan komma dit.

Lösningen? Varför inte försöka bygga din egen park i garaget, bakgården eller någonstans nära dig?

Hos SkatePro har vi många olika BMX ramper och BMX rails som enkelt kan ge dig åkglädjen från freestyle åkning, men mycket tätare på. Självklart så är det inte helt enkelt att sätta de där Superman tricksen i garaget på en mindre ramp, men du kan fortfarande bli duktig på att raila med en grindrail.

Vilken storlek ramp ska jag välja?

En av de viktigaste sakerna när det kommer till att köpa en BMX ramp, är att köpa en ramp som är stor nog till att kunne ge dig den tid i luften som du har användning för, för att kunna göra dina tricks. Då BMX cyklar är en smula större än till exempel skateboards är det nödvändigt med en högre ramp så du kan få ordentlig sats på när du ska naila X-ups och tail whips.

BMX rails påminner däremot mycket om alla andra rails. Det viktigaste är att den är stabil och hållbar nog till att kunna klara den press en BMX-cykel kan utsätta den för.

Om du önskar att testa dina krafter på en funbox så är det också något vi har hos SkatePro. De är lätta att sätta ihop och att sätta upp i trädgården eller garaget och kan med fördel kombineras med rails och ramper så man kan göra sin egen lilla skatepark.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor