Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Sportglasögon

  Filter
Varumärken

Sport solglasögon och skridsko nyanser: Ett coolt tillbehör och ett nödvändigt verktyg


Här hittar du nyanser i alla slags mönster, former och färger från sportglasögon att skate solglasögon för att se cool ut.

Sport solglasögon för alla typer av sport


Sport solglasögon är avgörande för många idrottare som cykling, rullskidåkning och längdskidåkning och skridskoåkning. Sport solglasögon ger en bättre övergripande erfarenhet, på grund av bättre optik. De fungerar båda som skydd mot små hinder, från vind och sol, beroende på vilken typ du väljer. Men sport solglasögon är inte bara reserverat för dem som övar långdistanssport. Om du är ute i skridskoåkning i ditt närområde är ett par sport solglasögon också en bra att bära på en solig vår eller sommardag.

De flesta av sportens solglasögon i denna kategori är utformade för att vara lätta och ger en bekväm passform. Några av våra Sport solglasögon levereras med utbytbara glas i olika färger, så du kan hitta den typ av glas som passar dina krav.

Skate solglasögon


Letar du efter ett par nyanser för att hålla solen ute, men ser också cool ut när du poppar eller bara ut och hänger med dina vänner? Då är ett par skateboard solglasögon svaret på dina böner. Skateboard nyanser är inte bara ett modernt tillbehör som du kan bära tillsammans med dina dagliga kläder för ett friskt utseende, men det hjälper också dina ögon att koppla av när du är ute i solen.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor