×
Meny

Skate skydd

Borde jag köpa ett set med skate skydd?

En uppsättning med skate skydd minskar risken för skador och ger dig en säker känsla när du åker. På så sätt får du mer självförtroende och vågar utmana dig att öva nya tricks.

Därför är det alltid en bra ide att bära skate skydd när du åker sparkcykel. Sparkcykel skydd och hjälmar används av många avancerade åkare och det är ett måste för alla nybörjare. Barn bör alltid bära sparkcykel skydd när de åker, samt vara under uppsikt av en vuxen.

Vilken typ av kickbike skydd är bäst?

Kickbike skydd, eller sparkcykel skydd som man även kallar det kommer i olika varianter och de bästa du kan skaffa dig inför nästa åktur är en hjälm, knäskydd och armbågsskydd. En hjälm är den viktigaste delen av din skyddsutrustning då den håller ditt huvud från fara och skyddar din hjärna. Välj en väl ventilerad hjälm med en åtsittande passform som ej rör sig fritt kring ditt huvud.

Knäskydd för sparkcyklar är den näst mest populära delen när det kommer till sparkcyklar. Kolla efter knäskydd med stora hårda plast skal och en tjock insida som kan absorbera hårda slag. De kommer att inspirera självförtroende och gör dina tricks säkrare att utföra.

Armbågsskydd för sparkcyklar är också ett populärt val. De skyddar dig mot blåmärken och slag om du ramlar eller misslyckas med ett trick. Kolla efter armbågsskydd som förser dig med en åtsittande passform och som inte begränsar din rörelsefrihet.

Vill du veta mer om sparkcykel skydd? Kolla in vår guide - Scooter: The ultimate guide to park protection

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor