×
Meny

Skate skydd

En ordentlig uppsättning med skate skydd hjälper dig att utvecklas

Sparkcykel skydd handlar inte bara om att hålla dig säker när du ramlar.

En ordentlig uppsättning med skate skydd i form av till exempel en hjälm, knäskydd och armbågsskydd ger dig det självförtroende du behöver för att våga utföra nya och mer avacerade tricks då du vet att du är säker om du faller.

Även om du inte åker på rails, boxes, mini ramper eller quarters i skate parken så är ordentliga kickbike skydd fortfarande essentiellt.

Varför? Jo för att skate skydd minskar risken för att komma till skada. Vilket innebär att du kan spendera mindre tid på att vara skadad och mer tid på att åka på din sparkcykel.

Så vilken typ av kickbike skydd bör man välja?

Det är självklart upp till varje individ om man väljer att använda sig av skate skydd eller inte. Här på SkatePro så rekommenderar vi alltid att man använder en hjälm.

Välj en skate hjälm istället för en cykel hjälm när du är på utkik efter sparkcykel skydd. En skate hjälm kan ta flera slag och är designade för att även skydda den bakre delen av ditt huvud.

Utöver det så rekommenderar vi alltid att även lägga till ett set med knä och armbågsskydd till sin uppsättning med sparkcykel skydd.

Sparkcykel skydd som är bra att ha

Vi ser ofta många åkare som även använder sig av munskydd. Varför kan man fråga sig. Det är nämligen lätt hänt att man landar snett och slår ansiktet i baren när man landar. Ett munskydd håller dina tänder skyddade från skada. En liten investering som kan spara dig för mycket av smärta.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor