×
Meny

Mini BMX Cykler

Bra att veta

En mini BMX mycket lik en vanlig BMX Cyckel, förutom att den är mindre och det är mer robust att se på. Den vanlig BMX cykel kan användas för flera ändamål, medan en mini BMX används främst till tricks.

Utvecklingen av BMX cykel till Mini BMX

BMX racing är inspirerad av motocross, en form av motorcykel, som körs på kuperad jord baner. När man kör BMX kör man bara på en BMX cykel istället för motorcykel. BMX blev populär i början av 1970-talet i Kalifornien, där många barn bara försökt efterlikna motocross, köra på banor med sina cyklar. Ungefär samtidigt utvecklades BMX freestyle scen där cyklarna användes för tricks. Från det innehållet finns många andra former av BMX fjädrande, till exempel. Race, Flatland, Street och Park.

Den senaste utvecklingen i BMX är en Mini BMX. Denna skalmodell är som en BMX cykel mycket robust och slitstark, vilket gör den perfekt för promenader i parken skate och tricks.

Hur ska jag använda min mini BMX?

Robust beror till stor del att Mini BMX-cyklar finns med bar och ram i förkromat stål och har breda luftdäck. Detta innebär att de kan användas på många olika ytor, och för olika ändamål. Den massiva ramen och de stora däck är så stark att cykeln kan hålla samma effekt som en konventionell BMX.

Även en mini BMX är liten och kan lätt användas av vuxna. Mindre barn som använder mini BMX kan använda den för att cykla på och färre tricks medan äldre barn och vuxna kan använda den för trick på ramper i skatte parker och freestyle på gatorna. Dessutom mini-BMX också barnen en god uppfattning om hur en vanlig BMX fungerar.

En mini BMX kan användas på många av de sätt som en skateboard, en skoter och aggressiv av inlines. Om du cyklar street, använder du de hinder som finns runt om i staden. Det kan, till exempel. vara trappor, räcken och förhöjningar. Om du gillar att köra i skatteringar är du med hjälp av ramper och hinder som finns här.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor