Utförsäljning
Spara upp till 80%  -  Mer än 300 nedsatta varor!  -  Klicka här
×
MENY

Skidväskor och snowboardväskor

  Filter
Färger
Varumärken
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Väskor till vinter sport

När man tar på skidsemester får man alltid glädje av en bra väska som din utrustning kan vara i. Hos SkatePro hittar du ett bra urval av snowboardväskor, skidväskor och väskor som lämpar sig till vintersport med massor av tekniska detaljer som kan göra att du får många bra vinterupplevelser.

Skidväskor

En väska som kan förvara och skydda din skidor och som finns i flera olika modeller. Några är enkla, medan andra har extra vaddering och/eller flera olika rum. Dessa extra detaljer kan hjälpa dig undgå att dina skidor repas under transport eller förvaring. Det är även bra att ha en skidväska när du förvarar dina skidor och skidutrustning hemma. De flesta väskor får plats med ett par skidor samt stavar.

Travel skidväska

Detta är den stora skidväskan som kan rymma flera par skidor. De har ofta bra vaddering som skyddar din utrustning vid transport på flygplatsen, i bussar eller på biltaket. Några modeller har även flera fack och även hjul för enklare transport.

Snowboardväskor

Med en snowboardväska kan du skydda din snowboard och samtidigt hålla koll på din utrustning som boots, handskar, ryggskydd osv. Snowboardväskor finns i både basic och tour modeller.

Ryggsäckar

Oavsett om du saknar en ryggsäck till back country i offpisten eller endast till en liten picnic på berget, så hittar du den rätta ryggsäcken hos SkatePro. Vi erbjuder flera olika modeller för vinterbruk. Vi har basic ryggsäckar för att kunna ha med matsäck och lite extra utrustning, men vi har även mer tekniska ryggsäckar med säkerhetsutrustning och möjlighet för att kunna fästa dina skidor eller snowboards på din ryggsäck.