×
Meny

Skateboard Truckar

  Filter
Färger
Varumärken
Axelbredd
Truck Höjd (mm)
Truckstorlek

Bra att veta

Skateboard truckar i flera olika storlekar

Önskar du själv att samla din skateboard eller behöver du nya truckar? Här hittar du en rikedom av skateboard truckar i olika storlekar från populära brands.

Skateboard truckar är den T-formade metalldelen som finns på undersidan av din skateboard, som håller hjulen och kullager samman och förbinder dessa delar till ditt deck. Utan skateboard truckar är det helt enkelt inte en fullständig skateboard. Truckar är gjorda av en kombination av andra, mindre delar, inklusive; truckgummi, axlar, kingpins och galgar. Ju högre kvalitet på dessa delar är, desto bättre kan din skateboard prestera.

Skateboard truck storlekar

Truckar kommer i många olika varianter av storlekar och vinklar, därför har vi allt du kan behöva.

Skateboard truckar kan köpas enkelvis eller med ett set med två stycken, men kom alltid ihåg att läsa på produktbeskrivningen för att se om priset är för en eller två. Du kan också få ett truck set, vilken vill säga att de samlade paket med både skateboard truckar, hjul, spacers, shockpads osv. Alltså allt till en skateboard utöver själva decket.

Om du vill veta mer om vilken funktion de enkla delarna har och hur de påverkar din bräda och körstil kan du läsa våran guide till skateboard trucks.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor