×
MENY

Skateboard Truckar

  Filter
Färger
Varumärken
Axelbredd
Truckstorlek

Bra att veta

Skateboard trucks i flere forskellige størrelser

Önskar du själv att samla din skateboard eller behöver du nya trucks, hittar du här en rikedom av skateboard trucks i olika storlekar från populära brands som Enuff och Independent.

Skateboard trucks är den T-formade metalldel som finns på undersidan av din skateboard, som håller hjulen och kullager samman och förbinder dessa delar till ditt deck. Utan skateboard truckar är det helt enkelt inte en fullständig skateboard. Skate trucks är gjorda av en kombination av andra, mindre delar, inklusive; truckgummi, axlar, kingpins och galgar. Ju högre kvalitet på dessa delar är, desto bättre kan din skateboard prestera.

Skateboard trucks kan köpas enkelvis eller med ett set med två stycken, men kom alltid ihåg att läsa på produktbeskrivningen för att se om priset är för en eller två. Du kan också få ett truck set, vilken vill säga att de samlade paket med både skateboard trucks, hjul, spacers, shockpads osv. alltså allt till en skateboard utöver själva decket.

Om du vill veta med om, vilken funktion de enkla delarna har och hur de påverkar din bräda och körstil kan du läsa våran guide till skateboard trucks här