×
Meny

Flat Peak Kepsar & Snapback Kepsar

  Filter
Färger
Varumärken
Stil
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Komplettera skate looken med en skate keps

En snapback cap är ett måste i alla skejtares garderob. Och när det kommer till att välja en keps finns det ett stort urval. All de stora skate märkena såsom Vans, Dickies, och Santa cruz tillverkar en rad med snygga och komfortabla kepsar. Du kan välja mellan flera olika strapback, snapback eller flat peak kepsar. Kepsar är antingen designade med 5 eller 6 paneler. Detta ger kepsarna olika utseende men ändrar inte på hur de känns att ha på sig dem.

Namnet snapback cap kommer ifrån hur man spänner kepsen - det sitter en plastrem på baksidan där du "knäpper" de små prickarna på plats för att spänna åt, vilket på engelska översätts till "snap", därav namnet. När det kommer till strapback caps, så har man, istället för knappar, en läder- eller polyrem vilket du använder för att spänna åt kepsen så att den passar. Detta betyder att de flesta modellerna passar alla.

Kepsar till skateparken

Att bära en keps behöver inte endast vara för att det se bra ut. Din snapback keps kommer att skydda dig från solen på soliga dagar och kommer att se till att du kan fokusera på att skejta. När du ska utföra grinds eller slides rekommenderar vi alltid att du ska på dig en Skateboard Hjälm för att skydda ditt huvud.

Behöver du mer utrustning för soliga dagar? Kolla in vårt utbud av Solglasögon.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor