Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Skridsko tillbehör

  Filter
Varumärken

Skridsko tillbehör - Skridskoskydd är något du bör använda

Skenorna på dina skridskor kan lätt skadas eller slitas ner under transport eller om du går runt med de utanför isen. Därför är ett par skridskoskydd eller blade guards nödvändigt för att skydda dina skenor mot slitage. Ett par skridskoskydd är vanligtvis tillverkade av plast och placeras runt om skenan när du kliver av isen. Vissa skridskoskydd kan du även använda för att gå runt med utan att ta av dig dina skridskor, men se till att först kontrollera produktbeskrivningen för att se om produkten är anpassad för detta.

För att hålla skenorna i gott skick är det rekommenderat att underhålla kanterna och få de slipade. För mer information om underhåll av skridskor, kolla in vår guide 7 tips om hur man bäst tar hand om sina skridskor.

Förbättra dina färdigheter med skridsko tillbehör

Skridsko tillbehör kan vara till stor hjälp för att lära sig och utvecklas. För nybörjare och barn kan det vara svårt att hitta balansen ute på isen till att börja med. Därför är en skate trainer ett enkelt hjälpmedel som är lätt att använda för att lära sig hålla balansen. Det finns även mer avancerade tillbehör som låter hockeyspelare och konståkare med att förbättra specifika färdigheter även utanför isen.

En skridskoväska för bekväm transport

Ett viktigt tillbehör är en skridskoväska. En ordentlig väska för skridskor gör det möjligt för dig att transportera dina skridskor och annan utrustning utan problem, och den fungerar även utmärkt som förvaring när skridskorna inte används. En riktigt bra väska är tillverkad av vatten avvisande och ventilerande material och har extra utrymme för dina personliga tillhörigheter. Så välj en väska du tycker om och gör dig redo att bära med dina skridskor vart du än går.

Kom ihåg att även bära passande skyddsutrustning när du är ute på isen. Här finner du vårt utbud av Skridskoskydd som minskar risken för skada.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor