Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Knäskydd Sparkcyklar

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek

Vad är sparkcykel knäskydd för något?

Knäskydd för sparkcykelåkning är en viktig del av skyddsutrustningen. Knäskydd absorberar stötar när du faller av sparcykeln och hjälper till att förebygga skrapsår, blåmärken och ledskador. Att bära knäskydd hjälper inte bara till att undvika skador, utan ger dig också självförtroende att prova nya tricks. Det är en bra idé för alla åkare att använda knäskydd, oavsett erfarenhet eller körstil.

Knäskydd för sparkcykelåkning är mångsidiga och kan ofta användas för många andra sporter, till exempel skateboarding och inlines. Skydden finns i många olika designs, vilket innebär att alla kan hitta en stil som passar dem.

Vilka knee pads är bäst för sparkcykelåkning?

De bästa knäskydden för sparkcykelåkning är de som är säkra men också flexibla. Om knäskydden är för tighta kan de kännas obekväma och begränsa blodcirkulationen. Om de å andra sidan är för lösa kan de falla av. De flesta skydd har elastiska eller spännband, vilket ger dig stor flexibilitet och en justerbar passform.

Moderna knäskydd är utformade för att vara lätta och bekväma, så att du kan fokusera på det som krävs för att prestera på bästa sätt. De flesta knäskydd är tillverkade av ett mjukt, svampigt material med ett hårt ytterskal som absorberar stötar. Större knäskydd är idealiska för ramper och kommer med en stor plastkåpa och tjock vaddering. Detta ger dig ett bra skydd vid hårdare fall.

Många knäskydd säljs både som set och separat. Så det är upp till dig om du vill köpa dina knäskydd enskilt eller med skydd för armbågar och handleder också. Vill du köpa en set med skydd för sparkcykelåkning? Kolla in vårt utbud av Sparkcykelskydd 2-pack.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor