×
Meny

SUP paddleboards & SUP utrustning

Bra att veta

SUP fortsätter att växa i popularitet

SUP är en förkortning av "stand up paddle boarding" och är en av de snabbast växande vattensporter för tillfället och en disciplin som går lättare att lära sig än andra vattensporter som kitesurfing eller vindsurfing.

Det är väsentligen en kombination mellan kajak och surfing. Du står på en surfbräda och använder en paddel för att flytta dig framåt. Stand up Paddle / SUP-brädor är längre, bredare och flyter mycket bättre än traditionella surfbrädor, vilket gör det lättare att balansera på dem.

Välja rätt stand up paddleboard

Nästa steg är att välja en paddleboard som passar just dina behov. SUP brädor kommer i olika former och storlekar. De olika typerna är tillverkade för olika förhållanden. Vi erbjuder följande typer av SUP brädor

  • Touring SUP
  • All around SUP
  • Surf SUP
  • Race SUP

I denna kategori finner du allt du behöver för att surfa på en SUP bräda (stand up paddle board). Vi har ett bred sortiment med olika typer av uppblåsbara paddleboards (även kallade ISUP) från några av starkaste märkerna. Vi har dessutom ett stort utbud av utrustning och tillbehör såsom SUP paddlar, pumpar och remmar.

En uppblåsbar SUP rekommenderas främst för surfande på platt vatten och i förhållanden med mindre vågor. En uppblåsbar SUP bräda har bra flytegenskaper och passar även perfekt för en tur på den lokala sjön.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor