Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Skridskor

Bra att veta

Skridskor för hela familjen

Skridskoåkning har funnits i flera århundraden och har utvecklats in till flera olika discipliner som alla kan njuta av. Konståkning, fritidsåkning och sporten ishockey använder allihopa skridskor och skenor men alla med olika egenskaper. Under dessa kategorier hittar du även skridskor för barn som tillverkas i mindre storlekar och är väldigt komfortabla och lätta att använda.

Vissa modeller kan var märkta som damskridskor, vilket oftast betyder att de har en smalare passform eller har andra egenskaper jämfört med herrskridskor. Skillnaden är oftast väldigt liten, men kom ihåg att kolla produktspecifikationerna för detaljer.

Skridsko åkning året runt

Att äga sitt egna par skridskor betyder att du alltid är redo att ge dig ut på isen oavsett vilken tid på året det är. Skridskoåkning är särskilt populärt på vintern, när många vackra sjöar har frusit eller staden har öppnat en utomhusbana för skridskoåkning. Ishallar är öppna året runt så det är till och med möjligt att åka på isen under hela sommaren.

Skridskor ska inte göra ont

Det finns inget värre än att åka skridsko med fötter som gör ont hela tiden. Detta kan bero på kängor som inte har format sig efter dina fötter. Som tur är, om du äger ett eget par skridskor, kommer kängan att börja formas efter formen på dina fötter för att ge dig en mer skräddarsydd och komfortabel passform. Detta är inget som en hyrd skridsko kan erbjuda.

Vill du ha mer information om vad du ska kika på när du köper skridskor, kan du kolla in vår Guide till att köpa skridskor för barn och vuxna.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor