×
Meny

BMX Hjul Tillbehör

Föregående
Nästa
Sida 1 av 3

Bra att veta

Uppgradera din cykel med BMX hjul delar

Det finns många delar i ett BMX hjul och åkare brukar byta ut delar för att deras cyklar ska vara i bästa möjliga skick. Delar, så som BMX ekrar kan lätt bli skadade så det är bra att ha några reservdelar tillgängliga så att du inte behöver köpa ett nytt hjul. Du kan spara tid och pengar genom att reparera din cykel själv, men om du tvekar så kan du ta med dina reservdelar till en cykelverkstad som kan installera dem åt dig.

BMX ekrar - vilken storlek?

Oavsett om du köper ett kit med BMX ekrar för att sätta ihop ett nytt hjul eller för att byta ut trasiga ekrar så behöver du veta vilken längd du ska välja. Två viktiga detaljer som behövs för att få rätt ekrar är märket och modellnamnet av ditt BMX nav och din BMX fälg. Dessa uppgifter kan du sedan ange i en eker kalkylator som räknar ut den korrekta längden du behöver, detta kan hittas online. Matematiken bakom denna kalkylator är ganska komplicerad, och därför är detta det enklaste sättet att få ditt svar.

Här finner du även andra BMX hjul tillbehör som är nödvändiga för att bygga ihop eller reparera ditt hjul. BMX rim tape, fram nav, och axelmuttrar är viktiga komponenter av hjulet som du enkelt kan byta ut.

Om du hellre vill byta ut hela ditt bak eller framhjul så kan du kolla in våra Kompletta BMX hjul.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor