×
Meny

Spacers till inline rullskridskor

  Filter
Färger
Varumärken

Bra att veta

Att välja rätt rullskridsko distans är viktigt


Bläddra runt i den här kategorin, och det kommer att finnas en ganska bra chans att du hittar dina nya rullskridskodistans mellan vårt urval av rullskridskohjuls spacers och rullskridskoram spacers.

Rollerblade hjul spacers är de små metallbitarna, som placeras mellan de två lagren i varje hjul i dina inlineskridskor. De finns i olika storlekar (6 mm eller 8 mm), så se till att du vet vilka distanshållare dina hjul använder innan de köper nya. Detta kommer vanligtvis att anges på hjulet eller på vår gamla spacer. Även om det är möjligt att montera både lager och hjul utan distanshållare, så är det inte något vi rekommenderar, eftersom det kommer att bära dina lager på nolltid och ge dig en hemsk åktur.

Rollerblade ram spacers placeras mellan skivans och hjulens ram. Nyare skridskor kommer ofta med ram spacers som redan är inbyggda i ramen, för att undvika extra lösa delar. I barnens skridskor och äldre skridskor hittar du ofta lösa rullskridskoram spacers. Det finns olika typer av spacers, så om du är ny på detta område rekommenderar vi att du läser den här guiden för att se till att du köper de korrekta.

Köp inte plastspacers

Båda rullskridsko ramar och rullskridsko hjul spacers finns i plast, men som du kanske märkt är alla våra distansorgan tillverkade i metall. Vanligtvis i aluminium. Även om priset kan vara avskräckande rekommenderar vi inte plastspacers, eftersom livslängden och kvaliteten är mycket dålig.

SkatePro