×
Meny

Inline Spacers

Bra att veta

Inline spacers - vad är de för något?

Inline spacers är de små delarna som är placerade mellan hjulets två kullager. De finns tillgängliga i olika storlekar (6mm eller 8mm) så var säker på vilka spacers du behöver innan du köper nya. Denna information bör framgå på dina hjul eller på dina gamla spacers.

Med kvalitativa spacers så ser du till att dina kullager hålls säkert på plats och att dina hjul snurrar fritt. Spacers tar bort en del av vikten från dina kullager och minskar även friktionen. Spacers finns tillgängliga i metall eller plast, och det vanligast förekommande materialet är aluminium.

Att välja rätt inline spacers

Du kan välja mellan två typer av spacers: 6 mm eller 8 mm. Det här numret avser axeldiametern, så vilken storlek du behöver beror på din axelstorlek. En 6 mm spacer, även känd som en long sleeve spacer, fungerar för en 6 mm axel. På samma sätt passar en 8 mm spacer, även kallad floating spacer, till en 8 mm axel. Om du vill veta mer om skillnaderna mellan de två typerna av spacers så kan kolla in våran guide om Spacers.

Om du planerar att skaffa nya spacers så kanske du även är intresserad av att uppgradera dina Kullager, för att optimera din åk upplevelse.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor