×
Meny

Rullskidpjäxor Klassisk

  Filter
Varumärken
Sko storlek
Kompatibla Bindningar

Rullskidpjäxor klassisk - Material som andas

Klassiska rullskidpjäxor är för rullskidåkare som vill fortsätta åka skidor och motionera även när snön har försvunnit. De är utformade med låg skurning som gör det möjligt för dina vrister att göra samma fram- och tillbakarörelse som vid klassisk längdskidåkning. Förutom ökad rörlighet i fotleden minskar den låga skurningen både pjäxans vikt och material, vilket gör dem mer andningsbara och lätta.

Combipjäxor är designade till både skate och klassisk åkning av rullskidor. Skillnaden från de klassiska pjäxorna är att de har mer stöd för ankeln, vilket är en fördel när man skatear.

Kompatibilitet av klassiska rullskidpjäxor

När du köper klassiska rullskidpjäxor är det viktigt att känna till bindningssystemet på dina rullskidor. De flesta klassiska rullskidpjäxor är kompatibla med NNN-bindningar (New Nordic Norm) som är ett system tillverkat av Rottefella. Turnamic- och Prolink-bindningarna har olika utformningar men har samma NNN-kompatibilitet som Rottefella. Om du vill bekanta dig med bindningarna kan du kolla in vår kollektion av Bindningar Rullskidor.

På varje modell av våra klassiska rullskidpjäxor kan du se vilka bindningssystem de är kompatibla med. Om du väljer rätt kombination av pjäxor och bindning kommer du att vara säkert fastlåst i dina rullskidor och kan säkert klicka dig ut när det behövs.

Om du fortfarande är osäker på vilken stil som passar dig bäst, kan du läsa mer om rullskidåkning och se tillgänglig utrustning i våran guide: Köp av rullskidor.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor