×
Meny

Griptape till sparkcyklar

  Filter
Färger
Varumärken
Bredd
Längd
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Bra att veta

Kickbike griptape - varför ska man ha det?

När du monterar en tricksparkcykel, så är griptape viktigt för att hålla dina fötter på plats. Griptapen gör att du står stadigt på sparkcykeln och inte glider av den. Speciellt om du gör tricks hjälper griptapen dig att ha kontroll över decket. Detta skapar en friktion mellan fötterna och decket.

På denna sida kan du se vårt breda utbud av sparkcykelgriptape för att sätta grepp på ditt deck. Det ger dig ett enkelt och billigt sätt att anpassa din sparkcykel med snygga färger och mönster.

Byta griptape på din sparkcykel

Med tiden kommer din kickbike-griptape att slitas ut och får då en mer slät yta, och då bör du byta den. Du kan välja att köpa din sparkcykel-griptape färdigskuren så att du omedelbart kan montera den på decket. Om du föredrar att skära den själv, så har vi också ark och rullar, kan du köpa. Att köpa en hel rulle med griptape är ett bra sätt att spara lite pengar, och om ni är några vänner som alla behöver ny griptape så är detta också en optimal lösning.

Var försiktig vid montering av griptapen för att undvika luftbubblor. Luftbubblor kommer göra griptapen mindre hållbar, så att den sitter sämre på decket.

Griptape kan även ge mer stil till din kickbike. Det finns i olika färger och teman.

Om du har fler frågor om ditt köp av en ny sparkcykel-griptape, kan du se vår guide till Köp av griptape till sparkcyklar .

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor