×
Meny

Skydd till barn

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek
Invändigt mått

Barn bör alltid använda skateskydd

Har du ett barn som plötsligt har hittat en kärlek till skateboard eller rullskridskor är det mer än förståeligt att du bekymrar dig lite för vad som kan hända. Men det är också en skön känsla att se sitt barn omfamna en ny sport, att prova nya och spännande saker.

Särskilt när ett barn är ny med en sport, är det viktigt att inte bara en hjälm används, utan ett helt skyddsset som knäskydd, armbågsskydd och handledsskydd för barn. Annars är risken att ditt barn får en dålig erfarenhet, blir rädd och slutar med sporten efter en kort tid.

Skateboardåkning och rullskridskoåkning är sporter som handlar om att försöka och ramla tills det att man har blivit bra nog till det, och därför är det viktigt med skyddsutrustning under denna "trail and error"-period.

Skyddsutrustning - Knäskydd, handledsskydd och allt möjligt, för barn

Det är viktigt att barnen har bra skyddsutrustning när de åker rullskridskor, skateboard eller sparkcykel. Särskilt hjälmen bör under inga omständigheter glömmas, men också knäskydd, armbågsskydd och handledsskydd rekommenderas för att skyddas mot såväl skrapsår som komplicerade benbrott. I denna kategori hittar du vår skyddsutrustning som är gjord speciellt för barn.

Vi har de välkända klassiska 3-packen där du får ett set med knä- och armbågsskydd och ett par handledsskydd. Men du kan även hitta skateskydd för barn som man kan ha på sig "undercover", under kläderna.

SkatePro