×
Meny

Skyddsset barn

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek
Invändigt mått

Skyddsset barn - ett måste för alla nybörjare

Har du ett barn som funnit kärleken till action sport, är det mer än förståeligt att du bekymrar dig lite för vad som kan hända. Men det är också en härlig känsla att se sitt barn omfamna en ny sport och prova nya och spännande saker.

Särskilt när ett barn är ny med en sport, är det viktigt att inte bara en hjälm används, utan ett helt skyddsset som knäskydd, armbågsskydd och handledsskydd. Annars är risken att ditt barn får en dålig erfarenhet, blir rädd och slutar med sporten efter en kort tid.

Rullskridskoåkning och skatesporter i allmänheten är sporter som handlar om att försöka och misslyckas upprepat tills man efter ett tag blir bättre på det, därför, är det viktigt att använda korrekt skateskydd under lärningsprocessen.

Undvik skrapsår och skador med skateskydd för barn

Det är viktigt att barnen har bra skyddsutrustning när de åker rullskridskor, skateboard eller sparkcykel. Särskilt hjälmen bör under inga omständigheter glömmas, men också knäskydd, armbågsskydd och handledsskydd rekommenderas för att skyddas mot såväl skrapsår som komplicerade benbrott. I denna kategori hittar du vår skyddsutrustning som är gjord speciellt för barn.

Vi har de välkända klassiska 3-packen där du får ett set med knä- och armbågsskydd och ett par handledsskydd. Men du kan även hitta skateskydd för barn som man kan ha på sig under kläderna utan att dem syns.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor