×
Meny

Skyddsset barn

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek

Skyddsset barn - Behöver barn skydd när de åker inlines?

Barn som lär sig att åka inlines bör alltid ha skyddsutrustning på sig. Olyckor är nästan oundvikliga när man lär sig att åka. En uppsättning knä- och armbågsskydd för barn förebygger skador och skyddar barnen från skrubbsår och frakturer.

Skydd är viktigt för småbarn som fortfarande lär sig att balansera på hjul. Förutom skyddet ger denna utrustning också det välbehövliga självförtroendet att resa sig upp och fortsätta åka efter ett fall.

Skateskydd barn - Hur väljer man rätt?

Sikta på en uppsättning knäskydd och armbågsskydd för barn som har en anatomiskt formad passform som tillåter rörlighet och har ett skum som klarar hårda slag. Vissa märken erbjuder skydd som täcker mer än en storlek, så att de kan följa med barnet under en längre tid.

För att hitta rätt storlek bör du först mäta ditt barns armbågar och knän och sedan kontrollera storlekstabellen för varje specifik modell, eftersom de flesta märken tillverkar sina produkter på lite olika sätt. Vissa skydd är justerbara tack vare kardborreband eller justerbara remmar, men det är alltid bättre att ta alla mått: skydd måste passa perfekt.

Barnens skatehjälmar och handledsskydd är också ett måste: oavsett hur äventyrligt det är vill inget barn avbryta det roliga på grund av en hjärnskakning eller en bruten handled. Kolla in våra skatehjälmar och handledsskydd för barn för att komplettera ditt barns skyddsutrustning.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor