×
Meny

Cruiser board tillbehör och delar

Penny board tillbehör och cruiser boards tillbehör


I den här kategorin hittar du alla reservdelar du behöver för att behålla din Penny board, cruiserbräda eller cruiser skateboard. Dessutom hittar du alla typer av Penny board tillbehör och cruiser boards tillbehör. En av de många produkterna du hittar är olika typer av klistermärken, som du kan använda för att personifiera din Penny board och cruiser skateboard. Vill du få ett bättre grepp på dig Penny Board? Då har du tur eftersom vi också har grepptejp, i alla möjliga färger - designad speciellt för Penny boards.

Bussningarna: En liten men viktig del


De kan vara små, men bussningarna är ansvariga för att du ger dig komfort och kontroll när du är ute på kryssning på din Penny Board eller Cruiser Board. Välj ett par bussningar som passar din körstil, och du kommer omedelbart att känna en förbättring när du rider. På denna sida hittar du Bushings olika färger från märken som Penny, Enuff, Venom, Riptide, Independent och Reflex.

Några av våra bussningar kommer med skivor, och vissa gör det inte. Om du behöver brickor för din Penny Board eller cruiserbräda hittar du dem också här.

Håll dina lager levande


En annan viktig del som kan tyckas oavsiktlig för vissa människor är spacers - men faktiskt är de avgörande för att hålla lagren på plats inne i hjulet. En kvalitetsavstånd ger dig en smidig åktur och förlänger livslängden på dina lager. I det här avsnittet hittar du kvalitetsavstånd från Enuff som passar din Penny Board och cruiserbräda.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor