Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Cruiser och Penny Board tillbehör

Förbättra din setup med cruiser board och penny board tillbehör

I den här kategorin hittar du alla olika produkter som kan användas för att justera och uppgradera din penny eller cruiser board. Oavsett om du gillar att åka på en cruiser eller en penny är det alltid bra att ha några reservdelar i händelse av oväntade reparationer. Även om det är lätt att glömma bort dem är små delar som muttrar och bultar, bushings och pivot cups viktiga för att hålla din bräda i toppskick.

Om du vill ge din cruiser ett nytt utseende eller om du känner att din nuvarande griptape håller på att slitas ner, varför inte unna dig ett nytt griptape för cruiser boards. Om du dessutom tror att du skulle kunna få bättre rull med dina hjul och du redan har försökt rengöra dina Cruiser Kullager så kanske det är dags för en ny uppsättning.

Kan jag göra om min skateboard till en cruiser?

Ja! Även om cruiser decks har en annan form än skateboard decks är det möjligt att göra om skateboarden till en cruiser board. Ett sätt att göra detta utan att köpa nya delar är att placera dina truckar längre ifrån varandra så att de placeras längst ut på brädan.

En annan viktig aspekt för att återskapa cruiser känslan är att använda större och mjukare hjul som är gjorda för jämnare åkning på gatorna. Om du tycker att dina hjul skulle behöva en uppgradering kan du gå till vår sida om Hjul till Penny & Cruiser Board Hjull . Om du använder större hjul är det förstås en bra idé att använda Cruiser Riser Pads för att undvika att hjulen biter sig fast.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor