×
Meny

Aggressive Skate Frames

  Filter
Färger
Varumärken
Ramtyp

Bra att veta

Det är mer än bara en aggressiv skateframe

Om du tror att en aggressiv skateframe bara är en skena för att hålla hjulen på plats är du fruktansvärt fel. De aggressiva ramarna är skaters möjligheter att personifiera sin eller hans inlineskridskor så att skridskorna passar skridskoåkaren och glidförmånerna för åkaren.

Som ni kan se har vi en hel del olika ramar. Vi har aggressiva ramar som håller hjulen på ett asymmetriskt sätt, vilket ger extra utrymme i mitten. Detta ger åkaren en väldigt mottaglig åktur och låter honom eller henne grinda de flesta fläckar. Om du vill mala nästan vad som helst upp till storleken på en medelstort lodge, bör du välja en av ramarna utan någon anti-rocker-inställning.

Rammen är också ett utmärkt sätt att uttrycka någon personlig stil eftersom ramarna finns i olika färger. Så varför inte använda lite tid för att hitta precis rätt färg för att passa din personliga stil?

Våra skate frames är UFS-kompatibla

Alla våra aggressiva skate frames är UFS-kompatibla. UFS-ramar passar alltid alla UFS-skridskor över olika märken och storlekar. Detta gör att dina gamla slitna eller brutna skateframes till ett par nya är en lätt uppgift - allt redo för nya aggressiva stunts.

Enligt vår uppfattning är UFS skridskoramarna en av de bästa sakerna som har hänt med anpassade aggressiva skridskor eftersom standarden tillåter åkaren att välja en aggressiv skateframe som tillverkas av ett helt annat märke än resten av inline skate.

SkatePro