MENY
×

Tillbehör till längdbindningar

  Filter
Varumärken

Tillbehör för längdskidbindningar

Om du googlar skidbindningar, kommer du häpnas över all information, och det tar lång tid att bli expert på alla aspekter kring skidbindningar. Om du hittat till den här kategorin, vet du förmodligen redan en del om skidbindningar.

I den här kategorin hittar du NIS-plattor, som sitter förmonterade på vissa skidor och normalt sett för installation av NNN-bindningar. Du hittar också olika skruvar till bindningar, NIS-plattor och SNS-adaptrar.

Om du äger ett par skidor med NIS-plattor, som normalt används för att montera NNN-bindningar, men har köpt ett par SNS-bindningar, kan du övervinna det hindret genom att montera en SNS-adapter. Det är en liten investering, men en bra sådan som innebär att du kan använda dina favoritbindningar på dina favoritskidor. Skruvar till bindningarna inkluderas i paketet.

Var uppmärksam på flex-kudden

Det är också i den här kategorin du hittar våra olika flex-kuddar för längdskidor. Generellt sett finns det två typer av flex-kuddar. En som passar skate och en som passar klassisk stil. Rottefella har tagit fram Xcelerator Flexor, som låter dig växla mellan de två typerna med samma flex-kudde. Det är användbart och praktiskt på långa resor, när du vill minimera utrustning och vikt i väskan.