MENY
×

Freestyle BMX hub guards

  Filter
Varumärken
Axel diameter
Driver sida

BMX Hub Guards ger extra skydd

Træt av att ødelægge dina freestyle BMX hubs igen och igen? Så är ett par BMX hub guards den rette lösning för dig. De är gjord till att beskytte dina BMX hubs och spokes när du grinder och ger samtidigt en mer smooth følelse när du gör grinds.

BMX hub guards kommer i många olika former och varianter och är gjord av antingen nylon eller aluminium. Val av form och material är forskelligt från rytter till rytter, men med det sagt vill en nylon hub ge ett nemmere grind än en i aluminium. På den annan sida är de mer hållbara i aluminium.

Vad du bör tænke över

När du köper BMX delar som f.eks hub guards, är det viktigt att välja en modell som passar dina hubs. Några guards är gjord till specifikke hubs, medan andra är universale och passar till de flesta hubs på marknaden. Det vill fremgå av produkt specifikationerne om en hub guard endast passar till en specifik hub.

Ett set hub guards ger naturligvis inte 100% skydd av dina hubs och spokes, men vi rekommenderar alla Freestyle ryttere att använda dem. Pengarna som du använder på hub guards är tjent in allerede första gång de "redder" din hub.

I vores stora urval av BMX hub guards kan du hitta olika modeller och designs från några av de starkast namn innanför BMX som f.eks Eclat, G-Sport och WeThePeople.