Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Kitesurfing Tillbehör

Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Kitesurfing tillbehör - fixa din kite på nolltid

Kitesurfing är en höghastighets och högkontakts vattensport. Även om kiteboard utrustning är gjord i kvalitativa och hållbara material så kommer de att behövas bytas ut förr eller senare. Det är en god idé att ha extra kitesurfing tillbehör tillgängligt i fall du behöver göra en akut lagning.

Kitesurfing delar du kan finna under denna kategori inkluderar produkter som bladders och förstärkningsfibrer. Att ha en extra ventil rekommenderas även. Alla ventiler kommer att slitas och börja läcka med tiden så, därav är det bra att ha några extra.

Vissa märken erbjuder reparationskits som innehåller allt du behöver i en praktisk låda.

Kitesurfing delar - hur fungerar en kite pump?

Det kanske inte är den roligaste uppgiften, men alla kitesurfare måste pumpa upp sin kite innan de ger sig ut i vattnet. Manuella pumpar är fortfarande de vanligaste, men många modeller ger dig möjlighet att växla mellan enkel och dubbeltaktsinflation så att du omedelbart kan växla mellan inflation med hög volym och lågt tryck och inflation med låg volym och högt tryck.

Andra saker att tänka på när det gäller pumpen är att skaffa en med en mätare på så att du kan överse trycket i kiten. Dessutom kommer många kite kits med olika munstycken, så se till att det finns ett som passar din ventil.

Om du letar efter något för att förvara all din utrustning kan du göra det på ett bekvämt sätt genom att skaffa dig en Surfbag.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor