×
Meny

Pjäxor Dam

  Filter
Varumärken
Storlek
Flex
Känga bredd
Typ av pjäxa

Bra att veta

Finns det någon skillnad mellan pjäxor för män och kvinnor?

Ja, det finns vissa skillnader i passform och design mellan skidpjäxor för män och kvinnor. Många pjäxor för kvinnor är särskilt utformade för att vara smalare i ankel-, häl- och framfotsområdet för att återspegla att kvinnor i allmänhet har smalare fötter. Höjden på cuffen på pjäxor för kvinnor är också lägre än på pjäxor för män, eftersom många kvinnor har kortare underben än män. Detta gör att vadmusklerna kan sitta bekvämt utanför pjäxorna där de inte begränsas.

Pjäxor Dam - hur du väker rätt storlek

Självklart kan pjäxor för kvinnor vara bekväma. Men det finns några saker som man måste ta hänsyn till för att ge bästa möjliga chans att få en pjäxa som sitter bekvämt. Gör en noggrann mätning av längden på dina fötter, så att du kan hitta den närmaste storleken. Storleken på pjäxor hoppar upp 1 cm i taget, så du bör välja den närmaste storleken uppåt från ditt fotmått. Se till att du är realistisk när det gäller din skidförmåga, eftersom det behövs för att veta vilket flextal på pjäxorna som är lämpligt för dig. Om du vill veta mer om detta kan du kolla in: Vilken flex ska jag välja på mina pjäxor?

Slutligen ska du vara medveten om att även om det finns en uppdelning av pjäxor för män och kvinnor, kan ett par pjäxor för män passa bättre till formen på dina fötter. Många pjäxor för kvinnor är särskilt utformade för att vara smalare i området för fotled, häl och fotbredd. Längden på cuffen på dampjäxor är också kortare än på herrpjäxor, vilket beror på att många kvinnor har lägre sittande vadmuskler.

Om du vill se de storlekar och modeller som finns i herravdelningen kan du besöka Pjäxor Herr.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor