Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Cruiser Skateboards

Bra att veta

Att cruisa med en skateboard är ett bekvämt sätt att pendla

Cruising är en stil av skateboardåkning där åkaren förflyttar sig igenom att pusha, göra mjuka svängar och pumpa i bekväma hastigheter. Åkaren använder en cruiserbräda, ofta förkortad till bara cruiser, som blir alltmer populär inte bara bland skateboardåkare utan även bland dem som letar efter ett enkelt sätt att ta sig runt på stan. En stor anledning till detta är deras storlek. Cruisers är mindre i jämförelse med longboards, vilket gör dem lätta att bära med sig och smidigare att åka på i trånga städer.

Att åka cruiser board är en nybörjarvänlig sport

Att åka cruiserboard är en perfekt nybörjarsport, och den är lättare att bemästra än en skateboard. På grund av de större, mer förlåtande hjulen är cruising ett bra sätt att förbättra din balans och skateteknik. Det är också möjligt att prova några trick med en cruiser, så att åka cruiser kan vara ett sätt att se vilken typ av skateboardåkstil du föredrar.

En annan anledning till varför skateboard cruising är en bra nybörjarsport är att den är prisvärd. Det enda du behöver innan du kan börja åka är en uppsättning skyddsutrustning och en cruiserbräda. Om cruisa låter som något för dig kan du läsa vår Guide för köp av cruiser boards för mer information.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor