×
MENY

Surfskates

  Filter
Färger
Varumärken
Längd

Surfa gatorna med en Surfskate

Surf skateboards kan antingen bli sedda som en innovation eller som att gå tillbaka till rötterna där allt startade. När skateboardingen kom till liv i slutet av 40-talet, början av 50-talet, var det menade till att hålla surfare "upptagna" på dagar utan vågor. Nu siktar surf skate på att ta fram den mest genuina surfkänslan på gatorna.

Evolutionen av surfskate

Skateboardingen startade när några surfare från Kalifornien ville ha något att göra när det inte fanns några vågor att surfa på. Det var då den första skateboarden kom fram, gjord av ett trä-deck med rullskridskohjul fastsatta på botten.

Nuförtiden är känslan av att surfa på gatorna mer autentisk än någonsin. Många märken har börjar optimera truckarna, designerna och formerna för att ta dig närmare surfkänslan.

Från extra flexibla trucksystem till signatur-serier gjorda i samarbete med surfbräds skapare, är surfskates det perfekta alternativet på dagar utan vågor, eller för dom som bor långt bort från havet. Så om du har ett sug för att få en surfkänsla i stan är surf skateboards det perfekta alternativet för dig.