Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Kompletta Surfskates

  Filter
Varumärken
Längd
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Vad är en komplett surfskate?

Surfskates, som ibland kallas surf skateboards eller en carver, är brädor som ger dig känslan av att surfa på gatorna. Surfskates är utformade på ett annat sätt än skateboards och longboards. De har en speciell truck på framsidan av brädan som ger brädan samma rörelse och känsla som om du surfar. Som ett resultat av denna konstruktion är det möjligt att pumpa utan att foten någonsin rör marken.

En komplett surfskateboard innebär att allt är monterat och att du är redo att åka så fort du packar upp den ur lådan.

Vilken storlek borde jag välja på min surfskate?

Kompletta surfskates finns i olika storlekar, men decken är vanligtvis mellan 30 och 40 tum långa. Det rekommenderas att ju längre du är, desto längre bör ditt deck vara. Du bör också ta hänsyn till din erfarenhet av surfskate och andra brädsporter. Till exempel kommer mycket korta surfskates att dra de snävaste svängarna och vara aggressivt rörliga medan längre surfskates ger dig mer balans och stabilitet. Därför kan många nybörjare överväga att börja med en längre surfskateboard.

Är det svårt att åka surfskate?

Surfskating är en brädsport i sin egen rätt, liksom en metod för surfträning. Den lämpar sig för personer med alla förmågor och åldersgrupper, och det är inte nödvändigt att ha tidigare erfarenhet av skateboarding eller longboarding. Surfskating kräver dock övning, särskilt för att få den balans som krävs för säker åkning. Kom ihåg att surfskating handlar om att cruisa och ha kul, så kör i din egen takt och njut av den chilla surfvibrationen från Kalifornien.

Om du vill börja med surfskating, se till att läsa vår guide om Surfskating för nybörjare.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor