×
Meny

Aggressive Inlines Delar

Få de bästa delarna för dina aggressive skridskor

Livet hos ett par aggressive skridskor är ganska hård. Kraschar, hopp och grind kommer snabbt att börja sätta märken på alla delar. Lyckligtvis är de flesta av delarna på ett par aggressive skridskor utbytbara så att du inte behöver köpa nya skridskor varje år. Du hittar också den mycket populära antibakteriella sprayen, som är mycket effektiv för att minska oönskade lukter från fodret. Detta kommer också att bidra till att öka livslängden på dina aggressiva inlineskridskor.

En krokig slip som slår dig iväg och resulterar i en krasch kan kosta en av dina spännen deras liv. Lyckligtvis är dessa spännen inte så dyra, och vi har många olika spännen som passar dina aggressive inlineskridskor perfekt.

I denna kategori hittar du reservdelar och tillbehör till dina aggressive inlineskridskor. Vi har allt från hårdvara som spacers, manschettbultar och axlar till tillbehör som fläckar och snören.

De mest aggressiva skridskodelarna i denna kategori är universella och passar alla aggressive skridskor, men om du har några problem om delarna på denna sida passar din skridskoåkning, tveka inte att ringa oss. Vår kundservice är redo att ta ditt samtal, och de kommer att göra sitt absolut bästa för att hjälpa dig genom processen.

Många nya produkter

Vi har nydligen samarbetat med rullskridsko magasiner Be-mag.com och det är anledningen till att du hittar rätt samling av olika varor från Be-mags webshop i denna kategori.

SkatePro