MENY
×

Sulor

  Filter
Varumärken
Storlek
Sko storlek

Ett par sulor handlar om komfort och att ta hand om dina fötter


Även upplevt ömma fötter eller kanske blåsor efter en lång dag på skidåkning eller kanske en lång arbetsdag, där du har gått många mil. Bli av med dessa irriterande biverkningar + få stor komfort med ett par kvalitets eftermarknads sulor.

I den här kategorin hittar du också sulor, som är gjorda för att hålla fötterna varma. Dessa sulor är gjorda för att hålla fötterna varma och torra när du är ute och åker skidor eller snowboard. Dessutom tillåter en unik formningsmetod sulorna att anpassa sig till din fotform genom värmeformning.

Oavsett vilken typ av innersula du behöver, du kan vara säker på att hitta den här. Vi bär innersulor för både personer med olika fotformer och med både höga bågar och plana bågar.

Håll dina sulor i bästa form.


Det är självklart att sulorna blir slitna över tiden men vi har några råd, som håller dem färska under en längre tid.

Efter en lång dag att gå eller åka skidor, är det en bra idé att lufta dina innersulor ut. Din fötter blir svettiga, så gör dig själv en tjänst och ta bort dina sulor en gång i taget. På så sätt tillåter du att fukten fästs mellan sulorna och skon för att förångas.
Dina sulor kan behöva tvättas en gång i taget. Om du bestämmer dig för att tvätta dem, rekommenderar vi att du tvättar dem med ett milt rengöringsmedel eller sportmedel och låt dem torka i luften innan du lägger dem tillbaka i dina skor.
En allmän råd är att titta på dina sulor en gång i taget för att kontrollera dem för försämring. En tumregel är att om du använder dina sulor dagligen, fortsätter dina sulor i ungefär ett år innan de behöver bytas ut.