Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Innersulor

Använd ett par skateboard innersulor och ta hand om dina fötter


Har du upplevt ömma fötter eller kanske blåsor efter en lång dag i skateparken eller en lång arbetsdag, där du har gått många mil? Bli av med dessa irriterande biverkningar + uppnå bättre komfort med ett par innersulor av bra kvalitet.

Oavsett vilken typ av innersula du behöver, kan vara säker på att hitta den här. Vi har innersulor för olika typer av fötter och former på dessa.

Håll dina skateboard innersulor i bästa form


Det är självklart att sulorna blir slitna över tiden men vi har några råd, som håller dem fräscha under en längre tid.

  • Efter en lång dag, är det en bra idé att lufta ut dina innersulor. Din fötter blir svettiga, så gör dig själv en tjänst och ta bort dina sulor en gång ibland. På så sätt tillåter du fukten som skapas mellan innersulan och skon att försvinna.
  • Dina sulor kan behöva tvättas en gång ibland. Om du bestämmer dig för att tvätta dem, rekommenderar vi att du tvättar dem med ett milt tvättmedel eller sportmedel och låt dem torka i luften innan du lägger i dem i skorna igen.

En allmän råd är att kika på dina sulor en gång ibland för att kontrollera hur de ser ut och om de börjar slitas. En tumregel är att om du använder dina innersulor dagligen, håller de i ungefär ett år innan de behöver bytas ut.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor