×
Meny

Deck spacers till trick sparkcykel

  Filter
Varumärken

Bra att veta

Deck spacers håller hjulet på plats

Är ditt sparkcykel deck och hjul inte helt kompatibla? Är ditt hjul inte längre centrerat? Bara lugn, deck spacers kan hjälpa dig.

Sparkcykel deck spacers fyller ut det extra avståndet mellan decket och hjulet. Detta säkrar att hjulet förblir centrerat och inte vinglar fram och tillbaka. Dessutom säkerställer de att axeln och hjulkonstruktionen är stel och solid. Några deck spacers är dessutom designade för att hålla bromsen på plats.

Deck spacers kan vara specifika från märke till märke och från modell till modell. Därför är det viktigt att du kollar upp om de matchar när du behöver nya deck spacers till din sparkcykel. Du kan hitta information om storleken och kompatibilitet i produktbeskrivningen och specifikationerna under varje produkt.

Deck spacers monteras med hjälp av hjulaxeln och ska placeras på båda sidor om hjulet. Standardstorleken för en hjulaxel på en sparkcykel är 8 mm, men längden kan variera mycket. Kontrollera därför produktbeskrivningen.

Notera också att de flesta deck spacers säljs separat, och att du skall köpa två stycken för att få ett helt set.

Om du ändå känner dig osäker på vilka deck spacers till sparkcykel du ska välja, är du välkommen att ringa oss. Våra experter är alltid redo att guida dig genom processen med att ersätta eller uppgradera dina spacers.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor