Tillbaka till skolan
Specialerbjudanden och rabatter  -  Visa erbjudanden
×
Meny

Skidglasögon

Bra att veta

Borde barn bära skidglasögon?

Ja, det är viktigt att barn har på sig skidglasögon eftersom de skyddar mot olika väderförhållanden och förbättrar synen när man åker skidor. Linsen på barnglasögonen blockerar inte bara skadligt UV-ljus från solen, utan fungerar också som ett skydd mot vind och snö. En annan fördel är att de hjälper till att hålla barnets ansikte varmt.

Skidglasögon kommer med massa olika egenskaper som kan hjälpa dig och ditt barn att bestämma er för en specifik modell. Viktiga funktioner att hålla utkik efter är bland annat anti-immande teknik, OTG vilket står för Over The Glasses (för barn som har glasögon) och utbytbara linser. Genom att ha en extra utbytbar lins kan du ha en lins för ljusa, soliga dagar och en lins för mörkare, snöiga dagar. De bästa skidglasögonen för barn kommer att ha en kombination av dessa funktioner, om inte alla.

Att klä ditt barn ordentligt för en lång skiddag är även viktigt för att de ska få en god upplevelse i skidbacken. För att hålla dem varma bör de bära varma underställ. Du kan spana in vårt utbud under Underställ Junior.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor