×
Meny

Skidglasögon barn och junior

  Filter
Färger
Varumärken
Ansiktsstorlek
Lins vädertyp
Utbytbar lins

Bra att veta

Barnskidglasögon kan vara både snygga och skyddande

Det går sällan långsamt när barnen susar utför i backarna. Därför är det viktigt att barnens glasögon uppfyller kraven - som alla våra glasögon gör.

Trots att de alla uppfyller kraven så det finns små variationer mellan de olika modellerna. Oakleys modeller har till exempel en speciell anti-fog beläggning, medan andra modeller gör det möjligt att bära vanliga glasögon under skidglasögonen - dessa kallas OTG (over the glasses).

Vi har skidglasögon för barn som är utformade med en cylindrisk design. VI har också dyrare och mer sofistikerade designglasögon, som har några fördelar jämfört med cylindriska glasögon. Ett par skidglasögon för barn med sfärisk design reducerar både reflexer och störningar från omgivningen, och är verkligen högteknologiska skidglasögon där vi ser stora förbättringar och finjusteringar från olika märken varje år.

Varför ska mitt barn bära glasögon?

Det finns flera goda skäl till varför du vill att ditt barn att bära ett par juniorskidglasögon.

Även om vissa barn (och vuxna åkare) kan hävda att solglasögon ger samma skydd från både sol, flygande föremål, kvistar och grenar är det inte helt sant. Med en uppsättning av skidglasögon kan du vara nästan 100 procent säker på att skyddet förblir på rätt plats, oavsett hur vilt du åker.

Dessutom ökar också de flesta skidglasögon för barn och juniorer kontrasterna, som hjälper åkaren att se gupp och backar i skidbacken.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor