Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Skate Crash Pants

  Filter
Storlek

Öka självsäkerheten med ett par skate crash pants

Ett par skateboard crash pants används för att skydda dina höfter, svanskotan, lår och rumpan. De är lika långa som ett par vanliga shorts, dock med vaddering i specifika områden för att dämpa slaget om du faller. Du har de på under dina kläder och de hjälper med att motverka blåmärken, såväl som allvarligare skador.

Att bära ett par skate skyddsbyxor är specifikt rekommenderat för nybörjare, men är även användbart för alla typer av åkning där det finns en chans för att landa på höften eller rumpan - så som ramp åkning. Skate crash pants är mångsidiga och kan användas inom många olika action sporter.

Skateboard crash pants med hård eller flexibel vaddering

Det finns ett flertal olika modeller och stilar av crash pants, eller impact shorts som man även kallar det. Hårdare, styvare modeller har starkare vaddering och hållbart EVA skum. Detta ger dig optimalt skydd mot hårda slag. Tunnare vaddering ger ökad flexibilitet, men inte lika mycket skydd.

Utöver det, så vet vi alla att en ordentlig skate session kan vara tuff träning. Därför designar många märken sina shorts med material som andas och absorberar fukt.

Ett par crash pants är endast en del av en komplett skyddsutrustning. Se till att även skydda ditt huvud med en hjälm från vårt utbud av Skateboard Hjälmar.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor