Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Skidjackor

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek
Typ
Aktivitet
Kön
Föregående
Nästa
Sida 1 av 3

Vilken typ av skidjacka behöver jag?

Varje typ av vinterjacka har sin egen design och sina egna funktioner. Nedan hittar du de tre huvudkategorierna och vad du kan förvänta dig av dem.

HARDSHELL JACKOR

Hardshell jackor är det mest populära valet bland skidåkare och snowboardåkare. De är vattentäta, vindtäta och lätta eftersom jackan bara består av ett skalskikt. Eftersom dessa jackor inte har någon isolering är det lämpligt att bära ett mid-layer under dem för att få den nödvändiga värmen. De kan även användas som regnjackor för vardagsbruk.

ISOLERADE JACKOR

Isolerade jackor liknar hardshell jackor, men har ett isoleringslager på insidan. Detta är bra för kallare temperaturer eller för personer som känner av kyla mer än andra. Dessa jackor andas inte lika bra och kan bli mycket varma, särskilt i mildare förhållanden.

SOFTSHELL JACKOR

Softshell jackor har den bästa andningsförmågan av dessa tre kategorier. De är tillverkade av mjukt och stretchigt tyg som tillåter fukt och luft att passera genom lagret. De ger en liten mängd vind och vattentäthet och kräver i allmänhet extra lager i kalla förhållanden. Dessa kan också användas som ett mellanlager när en hardshell jacka bärs ovanpå.

Kolla in Mid layer - Skidor för att se fler alternativ som gör dig redo för din nästa skidresa.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor