×
Meny

BMX Däck

  Filter
Färger
Varumärken
Hjul diameter
Däck bredd
Hopfällbar
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

BMX cykel däck: Får dig att åka

Ett solidt par BMX cykeldäck är viktigt för din upplevelse när du åker. Ett solidt par BMX-cykeldäck ger dig självförtroendet för att göra trick som utvecklar dig som åkare, för att du inte behöver oroa dig för om dina BMX-cykeldäck håller upp till slaget. BMX cykeldäck gjorda för BMX freestyle discipliner som flatland och gatu BMX är utformade för att vara både slitstarka och ger dig stor stabilitet när du gör tricks på en jämn, ren mark.

Välj de rätta storlekarna

BMX cykeldäck och hjul för Freestyle BMX cyklar finns i storlekar 12'' (30,48cm) till 29'' (73,66cm). 20 '' är dock den vanligaste storleken och föredras av de flesta åkare. Om du är ett barn under 12 år kan det vara en idé att gå till ett mindre par BMX cykeldäck. Bredden på BMX-cykeldäck är vanligtvis mellan 1 'och 2,4' '. Storleken på BMX-cykelns innerrör finns i produktbeskrivningen. De flesta BMX-cykelrören passar alla däckbredder. Däckets slitbanmönster varierar från modell till modell. BMX-däck med mycket slitbanmönster ger ett bra grepp. Mindre slitbanmönster ger mindre motstånd, och därmed en snabbare cykel. De flesta Freestyle BMX-cyklar har breda däck med mycket slitbanmönster för att få ett bra grepp.

Under press

Så hur mycket luft ska jag lägga i mina BMX-däck? - Du kanske frågar dig själv. Vi rekommenderar att du tittar på rekommenderade PSI för dina BMX-cykeldäck, vilket i de flesta fall finns på sidan av hjulet.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor