×
Meny

Freeskate tillbehör

I freeskating behöver du slalom koner för träning


Freeskating är ett roligt sätt att spendera time-out skridskoåkning. Slalom och hoppning är nyckelelement i den här stilen, och du kommer att bli förvånad över proskridarna som flyger in och ut ur slalomkonerna med höga hastigheter. Denna manövrering kräver en hel del övning och skicklighet, och om du vill träna eller perfekta det, bör du få en uppsättning slalomkoner. Dessa finns i den här freeskate tillbehörssektionen.

Vi har några olika skridsko koner, men alla har det gemensamt, att de har den perfekta hårdheten. Det betyder att de är mjuka nog för att inte bryta lätt men samtidigt tillräckligt hårt för att inte få fastna i sprickor i underlaget.

Våra mest populära inline-koner är från Powerslide, som kommer i sett med 10, medan du får 20 skridskokoner om du väljer en uppsättning från Tempish eller Seba.

Du hittar också olika ramar, liners, stövlar, bultar, axlar och spännen i detta avsnitt. De flesta av dessa produkter är universella, men vissa av dem kan bara vara lämpliga för specifika skridskor. Om så är fallet kommer det att anges i produktbeskrivningen. Fortfarande fortfarande i tvivel? Tveka inte att ge vår kundtjänst ett samtal eller bara nå ut via vårt chatt-system.

Slalomkoner är både roliga och tävlande


När du lyckas "landa" din första slalomresa, vill du vanligtvis perfekta stilen. För vissa är detta början på en årlig resa för att perfekta och justera sin slalomteknik som slutar konkurrera om händelser över hela världen.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor