×
Meny

Sparkcykelskydd För Barn

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek

Sparkcykelskydd barn - bidrar till säkerheten och självförtroendet

Vi vill alla vara säkra på att våra barn är så bra skyddade som möjligt när de åker sparkcykel. Knä- och armbågsskydd är de vanligaste barnskydden (utöver hjälm) eftersom dessa områden oftast är de som tar flest smällar när barn trillar. Att använda skydd är framförallt för att minimera antalet sår, blåmärken och tårar, men hjälper också till med självförtroendet på sparkcykeln.

Sparkcykelskydd för barn är både bekväma och lätta att använda

Många föräldrar köper vuxenskydd i små storlekar till sina barn. Även om dessa kommer att göra jobbet, så kommer skydd som är designade för att passa barn sitta mycket bättre och vara mycket bekvämare. Och förutom att de kommer vara en passande storlek, så är knä- och armbågsskydd för barn tillverkade i bekväma material och designade för att vara enkla att ta av och på.

Många barnskydd kommer i sett där du får både knä- och armbågsskydd i ett och samma paket. Detta är både praktiskt för en förälder och roligt för barnen, då de får matchande skydd med överensstämmande storlekar.

Sparkcykelskydd för barn behöver sitta säkert för att kunna fungera som de ska. När ditt barn blir äldre och större kommer de möjligtvis växa ut även den största storleken av barnskydd. Det kan då vara dags att köpa skydd i vuxen storlekar. Om detta är fallet kan du spana in vårat utbud av 2-pack skateskydd sparkcykel.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor