Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Skateboard Cruiser Hjul & Penny Board Hjul

  Filter
Färger
Varumärken
Hjul diameter
Hjul hårdhet
Hjulbredd
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Bra att veta

Cruiser board hjul för en mjukare åktur

Cruiser board hjul är designade så att du ska kunna glida runt på stan utan problem. I jämförelse med vanliga skateboard hjul är penny och cruiser board hjul större och mjukare, vilket bidrar till en mjuk åktur även på ojämna underlag. Dessa större och mjukare hjul kommer också ge dig mer fart och mer grepp.

För nybörjare kan cruiser hjul vara ett bra sätt att introduceras till brädsporter. De anses vara lättare att kontrollera än vanliga skateboard hjul och att lära sig cruisa är ett bra första steg innan man testar på skateparken.

Både penny och cruiser wheels är gjorda av polyuretan. Du kanske har lagt märke till att vissa penny och cruiser hjul är märkta med SHR. Detta står för Super High Rebound vilket ger hjulen en studsigare känsla.

Vilken storlek behöver jag på mina cruiser hjul?

Vilken hjuldiameter du behöver beror mest på vilken storlek ditt deck är. Desto längre deck, desto större bör dina hjul vara. Även om det är möjligt att ha mindre hjul med ett större deck, kommer det inte resultera i den bästa åkupplevelsen.

Det är också viktigt att du vet vilken form du vill ha på hjulen. När det kommer till cruiser och penny hjul finns det två olika former, sharp-lip eller round-lip formade hjul. Sharp-lip hjul har bäst grepp medans round lips är perfekta för carving.

Till sist, är hjulen beroende av åkarens vikt och personliga preferens. Precis som hjul till skateboards och longboards används durometer skalan till cruiser hjul, och desto högre nummer desto hårdare är hjulen

Behöver du hjul till dina andra brädor? Kolla in vårat utbud av Skateboard Hjul och Longboard Hjul.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor