×
MENY

Rullskid väskor

Rullskidspåsar: Ta hand om dina skidor när du inte åker


Är du en av de otaliga skidåkare som finns ute på vägarna på rullskidor för att hålla sig i form under offseason? Då behöver du förmodligen en rulleskidsväska för att bära dina rullskidor. Det finns också i denna kategori hittar du sportbältesväska och termodrycksbälten som är nödvändiga om du är ute på långa resor.

Rullskidsväskor är speciellt utformade för att bära dina skidor och de skiljer sig från påsar som används för att transportera traditionella skidor. Rullskidor är kortare än "vanliga" skidor, vilket innebär att du riskerar att skidorna kommer att kastas runt och skadas under transport om du använder en väska för "vanliga" skidor.

Många rullskidsväskor som du hittar i den här kategorin har också remmar, så att du kan hålla rullskyddet extra säkert i väskan när du transporterar dem.

Det är inte bara att transportera att en rullskidsväska är till hands. Du kan också använda rulleskidsväskan för att lagra dina skidor efter användning, så att du förhindrar att de skadas medan du ligger runt huset.

Det viktigaste när du är ute


När du är ute på vägen är det trevligt att ha enkel tillgång till inte bara vatten utan även saker som kraftstänger, geler, solglasögon och självklart din mobil. På denna sida hittar du vårt utbud av sportbältepåsar, höftväskor och termodrycksbälten.

SkatePro