×
Meny

Bollar och puckar till rullhockey

En puck eller en hockeyboll behövs


Om du vill spela gata eller rullhockey behöver du en puck eller en hockeyboll. Målet kan improviseras men det är ganska svårt att spela utan att träffa med hockey klubba.

I denna kategori hittar du rullhockeybollar och mjuka pucker. Det finns en mängd olika bollar som är lämpliga för rullhockey, men det finns stora skillnader i vikt och hårdhet hos de olika bollarna. Det betyder att oavsett om du spelar utomhus eller inomhus och vilken temperatur du spelar i hittar du en lämplig gatahockeyboll här.

Om du väljer att spela med en hockeyboll, måste du överväga vilket väder du vill använda den. Om du spelar i väldigt kallt väder måste du välja en mjuk boll, men om du kommer att primärt spela i varmt sommarvädret måste du gå till en mycket hård boll. Om du spelar i alla slags väder rekommenderar vi att du köper en medelhår boll. Temperaturen har stor inverkan på hur bouncy bollen kommer att vara men bestämmer också hur mycket bollen kommer att hålla sig till underlaget och din hockey klubba.

En puck med hjul


Till skillnad från en vanlig ishockeypuck har puckarna som produceras för gatu och rullhockey faktiskt små hjul. Dessa hjul är nödvändiga för att hålla puckens fart, så det inte slutar att ta sig frammåt fort.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor