×
MENY

Tillbehör och reservhjul till Heelys rullskor

  Filter
Varumärken
Storlek

Bra att veta

Skaffa dig en uppsättning reservhjul till dina Heelys

Till skillnad mot exempel ett par rullskridskor som ofta bara åks på ett par timmar åt gången så kan du enkelt tillbringa en halv eller heldagar på ett par Heelys.

Särskilt skolbarn kan ha skorna på från tidig morgon och faktiskt bara ta dem igen när de kommer hem från skolan om eftermiddagen. Även om en uppsättning Heelys i grunden är mycket hållbara så kommer du någon gång att upptäcka att hjulen är slitna, att kullagren hoppar eller kanske att ett snöre saknas.

Om hjulen är slitna eller kullager bråkar är det ganska enkelt att byta och det enda du behöver är faktiskt ett nytt hjulset. Ett reservhjul till Heelys finns i olika färger och du måste veta om dina Heelys är 1- eller 2 hjuls modell.

Vilket set med reservhjul ska jag välja för mina Heelys?

Är det 1-hjulsmodellen du har så bör du välja reservhjulet som kallas "fats", och är det någon av 2-hjulsmodellerna är det "HX2" som du ska köpa.

Som tidigare nämnts är utbytningsprocessen ganska enkel. Även om du har tappat bort det medföljande verktyget kan du använda en skruvmejsel eller en metallpinne för att enkelt lossa det gamla hjulet. De nya hjulen klickar du bara på plats och sedan är du redo att rulla!