Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

BMX Väskor

  Filter
Varumärken

BMX väskor i alla former och storlekar

BMX väskor är vanliga tillbehör som används av BMX åkare för att bära med sig sina nödvändigheter när de är ute och åker på gatorna. BMX åkare som tillbringar hela dagen på dirt tracks eller i skateparker kan bära med sig saker som extra kläder, vattenflaskor och mat i sina BMX ryggsäckar, för att få varje minut på cykeln att räknas.

Mindre väskor, som BMX midjeväskor, kan bekvämt bäras runt midjan eller över axeln och är perfekta för att bära telefoner och plånböcker. Andra väskor som är bra för bära små personliga föremål är BMX pouch bags och cross body bags. Ett annat alternativ är en BMX frane bag, som kan fästas på ramen och användas för att bära med sig ägodelar under åkturen.

BMX väskor för resan

BMX travel bags utformade för att kunna förvara alla delar av din BMX på ett säkert sätt, så att de är skyddade när du är på resande fot. Dessa väskor kommer vanligtvis med hjul, remmar eller både och för att göra det enkelt för dig att bära dem. Om du dessutom planerar resor med övernattning, eller om du bara behöver bära mer utrustning, kan BMX väskor fyllas med kläder, reservdelar eller annat som du kan tänkas vilja ha med dig.

Kolla in vårat utbud av BMX tillbehör, som enkelt kan förvaras i BMX väskor.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor