×
Meny

BMX Väskor

  Filter
Varumärken

BMX väskor i alla former och storlekar

BMX väskor är en vanlig accessoar som används av BMX åkare för att bära med sig sina nödvändigheter när de är ute och åker på gatorna. BMX åkare som tillbringar hela dagen på dirt tracks eller i skateparker kan bära med sig saker som extra kläder, vattenflaskor och mat i sina BMX ryggsäckar, för att få varje minut på cykeln att räknas.

Mindre väskor, som BMX midjeväskor, kan bekvämt bäras runt midjan eller över axeln och är perfekta för att bära telefoner och plånböcker. Andra väskor som är bra för bära små personliga föremål är BMX pouch bags och cross body bags. För övernattningsresor eller bara för att kunna bära mer utrustning kan BMX duffel väskor fyllas med kläder, BMX delar eller vad du än behöver.

BMX frame väskor för resan

Resväskor för BMX cyklar är utformade för att enkelt rymma alla BMX cykelns delar på ett säkert sätt, så att de är skyddade när du är på resande fot. Ramväskor finns också med hjul, remmar eller båda för att göra det enkelt för dig att bära dem. Många av dem har också plats för verktyg, reservdelar och andra tillhörigheter.

Kolla in vårat utbud av BMX tillbehör, som enkelt kan förvaras i BMX väskor.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor